2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همه راه هارو رفتم چند مدل کرم خریدم خوب که نشد هیچ بد ترم شد فقط برای جاش اونایی که خیلی کم رنگن ...

لیزر وقتی جواب میده ک جوش جدید نزنی اینارو بری لیزر باز جوش میزنی و جاشون میمونه پس بی فایدس 

تقریبا اره جاشون سیاه سیاه خودم ک آینه میگیرم نگاه میکنم حالم ب هم میخوره چ برسه ب شوهر 😔

چند سالته عزیزم من دکتر رفتم یکی دو ساله پیش بهم گفت میره تا ۲۵ سالگی 

حالا میخوام برم یه دکتر پوست دیگه که تاحالا ازش نتیجه گرفتم میخوام این باز برا همین جوشا برم ببینم چی میگه چیکار کنم 

لیزر وقتی جواب میده ک جوش جدید نزنی اینارو بری لیزر باز جوش میزنی و جاشون میمونه پس بی فایدس 

اها نمیدونم لیزر که نرفتم اما کرم اینا هم تجربم اینه هیچ فایده ای ندارن سعی کن گرمیم نخوری جون تاثیر داره من صورتم صاااافه صافه اما با سنم نه جوس زده جاش مونده

برو دارو خونه نیاز به دکترم نیس بهت کرم یا پماد میده اوکی میشه یکی از اشناهام داشت بهش یه کرم داد چه ...

نه عزیزم کرم اینا فایده ندارن چهار ساله هر کرمی گرفتم بی فایده بود 

برو دارو خونه نیاز به دکترم نیس بهت کرم یا پماد میده اوکی میشه یکی از اشناهام داشت بهش یه کرم داد چه ...

عزیزم داروخونه رفتم ولی کرمایی ک داد تاثیر نداشت میتونی ی لطفی در حقم بکنی اسم کرم رو ازش بپرسی 

اول باید علت جوش زدنو پیدا کنی علت جوش زدنش چیه

نمیدونم پاکسازی کبد کردم مشکل هورمون و کیست ندارم زیادنمیشینم تو حموم لایه برداری میکنم شورت و لباس تنگ نمیپوسم  باز هم جوش میزنم 

اول باید علت جوش زدنو پیدا کنی علت جوش زدنش چیه

به من دکتر گفت تو‌ ژنتونه که درستم گفت عمه هام میزنن بعد گفت بخاطر سن بلوغم میتونه باشن که سن بلوغمم تموم شد اما باز میزنم و اینکه گرمی هم نخورم 

نمیدونم پاکسازی کبد کردم مشکل هورمون و کیست ندارم زیادنمیشینم تو حموم لایه برداری میکنم شورت و لباس ...

باسن پوستش حساسه لایه برداری نکن بهتره هر چی دست بزنی بد تر میشه