2777
2789

به نظرم به جای اون عکس پروفایلتو ببین و بخند قشنگتره

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرم به جای اون عکس پروفایلتو ببین و بخند قشنگتره

سلام  مینا بانو  

عضو اکیپ  علمی تخیلی 😁🤐🤦‍♀️                    عشق یعنی در میان غصه های زندگی یک نفر باشد ک ارامت کند ❤🤷‍♀️
سلام  مینا بانو  

سلام نسیم بانو کجایی گلم؟ خبری ازتون نیست

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
سلام نسیم بانو کجایی گلم؟ خبری ازتون نیست

من که هستم شما هیچکدومتون نیستین ماشالله دخترتم واس خودش بلای شده

خوبی

عضو اکیپ  علمی تخیلی 😁🤐🤦‍♀️                    عشق یعنی در میان غصه های زندگی یک نفر باشد ک ارامت کند ❤🤷‍♀️
 من که هستم شما هیچکدومتون نیستین ماشالله دخترتم واس خودش بلای شده خوبی

فدات شم بیا تاپیک آخرم اونجا حرف بزنیم تو تاپیک یکی دیگه زشته😊

فدات شم بیا تاپیک آخرم اونجا حرف بزنیم تو تاپیک یکی دیگه زشته😊

اوکی