2777
2789
عنوان

بارداری

142 بازدید | 10 پست

یه روز از تاریخ پریودم‌میگذره 

احساس پریود شدن دارم هنوز نشدم چهارماه تو اقدام هستم به نظرتون کی بیبی بزنم یا کلا با علائمی ک‌مم دارم امکانش هست؟

هنوز زنده بزار کامل ۶ الی ۱۰ روز بگذره از عقب افتادن پریودیت تا قطعی بی بی میزنی ج بده

ممنون کسی بوده ک علايم پریود شدن داشته باشه و باردار بوده باشه؟ مثلا من دو روز قبل موعدم تازه علائم سردرد و تهوع اینا پیدا کردم حدودا ۱۰ روز قبل هم سینم سفت شد احساس درد میکردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

علائم اول حاملگی مث پریودیه حتی وقتی حامله ای دردایی ک داری مث دوران عادتع اینجوری نمیشه حدس زد 

باید صبر کنی ی دکتر میگف ۵ الی ۸ روز نرماله برای عقب انداختن ممکنه پریود شی بعدش 

ولی ایشالا اگ بچه میخای حامله باشی😍

ممنون کسی بوده ک علايم پریود شدن داشته باشه و باردار بوده باشه؟ مثلا من دو روز قبل موعدم تازه علائم ...

موعد هات چند روزه هست؟ اگه مرتب هست همین الان هم بزنی مثبت باشه نشون میده من ۶ روز مونده به موعدم مثبت شد.کاملا هم علائم پری داشتم 

نظر به معجزه خداوند دارم  و معجزه خدا شامل حالم شد و دختر نازم پرنسای عزیزم الآن در آغوش من آرمیده،  خدایا همه منتظر ها رو دامنشون و سبز کن الهی آمین 👨‍👩‍👧
موعد هات چند روزه هست؟ اگه مرتب هست همین الان هم بزنی مثبت باشه نشون میده من ۶ روز مونده به موعدم مث ...

من همیشه دقیق میشم هر ۲۵روز پریود میشم به علاوه ۴ روز عادت ماهانه یعنی ۲۹ روز کلا سیکل من طول می‌کشه

موعد هات چند روزه هست؟ اگه مرتب هست همین الان هم بزنی مثبت باشه نشون میده من ۶ روز مونده به موعدم مث ...

یعنی مثلاً انتظار پریود شدن داشتی یعنی علائمی ک همیشه قبل پریود داشتی رو داشتی و حامله بودی؟

یعنی مثلاً انتظار پریود شدن داشتی یعنی علائمی ک همیشه قبل پریود داشتی رو داشتی و حامله بودی؟

دقیقا حتی هر لحظه می گفتم تمام اومد،ضعف شدید پا ،گرفتگی و تیر کشیدن تخم دان ها درد نوک سینه درد کمر الان ۵ هفته دارم با بتا بالا هیچ نشانه ای هم از بارداری ندارم هیچی 

نظر به معجزه خداوند دارم  و معجزه خدا شامل حالم شد و دختر نازم پرنسای عزیزم الآن در آغوش من آرمیده،  خدایا همه منتظر ها رو دامنشون و سبز کن الهی آمین 👨‍👩‍👧