2777
2789
عنوان

لیست جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 162 پست
عزیزم اردو خوری گرفتم و ملافحه صفحه آخر گذاشتم عکس نظر بده 

خیلی قشنگن مبارک باشه😍😗❤

عزیزم یه سوال درباره قاشق و چنگال دارم من اگر دستی بخرم و چمدونی نخرم به تعداد نیازم بخوام خوبشو بخرم اگر اهنربا نگیره اصلا یعنی قاشق چنگالش با کیفیته استیلش؟دیروز رفتم یجاهایی یادم رفت اهنر با بخرم

میخوام قاشق و چنگال و کارد میوه و کفگیر و ملاقه و ...بخرم لگن و ابکش و رنده و چیزایی که استیلن و کاربردی میخوام استیلش نگیر باشه به مارکش باید توجه کنم یا اهنربا نگرفتنش 

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
خیلی قشنگن مبارک باشه😍😗❤ عزیزم یه سوال درباره قاشق و چنگال دارم من اگر دستی بخرم و چمدونی نخرم به ...

واقعیتش من از مارک ها سر در نمیارم از من سرویسم مارک بیوتی هست یونیک هم میگن خوبه ،ولی میگن استیل خوبه آهنربا نگیر بعدا سیاه نمیشه ،البته سرویس هم قاشق های کوچک آهنربا میگیره ،تو بگو میخام آهنربا نگیر سیاه نشه ضد خش باشه لک نزنه خیلی سنگین نباشه خیلی گود نباشه مث حالت ملاقه ،دستش خیلی دراز نباشه ،شفاف باشه  

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی قشنگن مبارک باشه😍😗❤ عزیزم یه سوال درباره قاشق و چنگال دارم من اگر دستی بخرم و چمدونی نخرم به ...

آبکش استیل هم. من مارک یونیک گرفتم راضی هستم سبک و نازک نیست 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

عزیزم من ی تاپیک زدم الان نمیدونم کسی بیاد یا ن برا تابلو فرش میشه کمک کنی بهم

واقعیتش من از مارک ها سر در نمیارم از من سرویسم مارک بیوتی هست یونیک هم میگن خوبه ،ولی میگن استیل خو ...

من خیلی تو مارکا تحقیق کردم واقعا نتیجه نگرفتم اخه مارکایی که خیلیم خوبن بعضی نظرات منفیم دیدم....من یه سرویس میخوام در حد ۱۸ نفر یا نهایتا۱۲ نفر ولی جنسش طوری باشه براق باشه و اهنربا نگیره ایرانی خارجیشم برام مهم نیس این دوتا مورد خیلی برام مهمتر از مارکشه چون مهمون همیشه نمیاد ممکنه ادم سالی ۴ ۵ تا مهمون غیر خودی داشته باشه نمیخوام زود سیاه بشه لکه ی اب روش بمونه تعداد اقلام توی چمدون زیاده یک سری استفاده نمیشن چون نگاه کردم الان معمولی ترین سرویس ۶ نفره که استیل اصل باشه با۶۰۰ ۷۰۰ میشه خرید ولی اقلام مزاحم داره که از تعداد قاشق چنگالی که مهم تراز بقین کم میشه بعضی سرویسا هم همچیش خوب نیس تو تاپیکای گذشته دیدم بعضیا میگفتن کارد سرویسشون چیزی نمیبره 

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
من خیلی تو مارکا تحقیق کردم واقعا نتیجه نگرفتم اخه مارکایی که خیلیم خوبن بعضی نظرات منفیم دیدم....من ...

یونیک بخر خوبه 

جهیزیه من در آینده  مبل  پرده  فرش  ساعت  گاز  تخت  ظرف و ...

یخچال ماشین لباسشویی اتو پتو هم بگو خیلی راحت گرفتی خواهر

قابلمه نمیخوای آبکش قاشق چنگال....؟😑

ب زمان پیامبر گفت با دست غذا بخوره ،هنوز نرفته خرید کنه تنوع ببین قیمت