2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین الان واسه منم همینجوری شد همون روزش رفتم

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
برم نشون میده؟؟

منم دعا کن این ماه همین بی بی چکو ببینم فاطمه ام از ته دلت دعا کنیا

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

مبارکهههه دعاکن منم باردارشم.چندمین اقدامت بود؟ چیا خورده بودی؟؟

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷

مبارکه عزیزم..دیگه به این پررنگی برو

😉😁الانو نبین نصف دنیا به خط شدن که ایران با آمریکا مذاکره کنه .مدتی نه چندان دور ، قدرت های جهان بدون هماهنگی شاه میومدن تو کشور اشغال شدمون جلسه میذاشتن و خود شاه تو  تهران میرفت خدمتشون و درد اینجاس که رزولت ، رییس جمهور آمریکا حتی بهش اجازه ملاقاتم نداد.حالا تو اینستا بهشون میگن خاندان ایران ساز پهلوی😂ععییییی خدا😣😣😣