2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا حالا فکر میکردم حضرت جبرائیل بالاتر از همه فرشتگانه!

جبرئیل فرشته وحی هست 

اسرافیل 

میکائیل 

شموئیل 

زادکیل 

و ....

همه فرشتگان الهی هستند با وظایف جداگانه و مشخص 

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸
عزیزم شما میدونی اگر برای فرشته ای نامه نوشتیم و نتونسیم ب اب روان بسپاریم باید چیکار کنیم نامع رو؟

مامانم چندین ساله نامه ب فرشته مینوسیه و اتیش میزنه

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

جبرئیل فرشته وحی هست  اسرافیل  میکائیل  شموئیل  زادکیل  و .... همه فر ...

بله هر فرشته ای وظیفه ای مشخص داره اما از بعضی متون دینی به دست میاد مقام جبراییل بالاتر باشه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
تا حالا فکر میکردم حضرت جبرائیل بالاتر از همه فرشتگانه!

درست فکر میکردی عزیزم.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.