2777
2789
خودت و مامانت هم زمان اقدامین😂اولی که منفیه دومی رو ندیدم

مامانم قبلا هم ی بار باردار شد مجبورش کردم تست بگیره  اونم مثل همین تستش بود ی خط قرمز ی خط صورتی ولی متاسفانه نموند سقط شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت و مامانت هم زمان اقدامین😂اولی که منفیه دومی رو ندیدم

اصن مامانم قصد بارداری نداشت عفونت داشت ادامس کوهی رو جوش داد خورد حامله شد ک متاسفانه سقط شد الانم ی ماه پریود نشده ک ب زور مجبورش کردم تست بگیره 

هرچی خیره انشالله خدا حافظتون باشه ولی خودت فعلا اقدام نکن گلم اوضاع خیلی وحشتناکه

اره کلا با این وضع اقدام نکنم بهتره اخه دو ماه پریود نشدم قبلا بی بی چک زدم ازمایش هم دادم منفی بود الان تست زدم ی هاله صورتی افتاد واقعا نمیفهمم گیج شدم ولی کاش حامله نباشم 

اولی هاله داره دومی خرابه

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
اره کلا با این وضع اقدام نکنم بهتره اخه دو ماه پریود نشدم قبلا بی بی چک زدم ازمایش هم دادم منفی بود ...

منم مث خودتم ۴ ماه اقدام بودم باردار نشدم الان خداروشکر میکنم میگم خدا خودش ی چیزی میدونه ب وقتش بهم میده دگ دست نگه داشتم پستمو بخون ببین هممون درگیر کرونا شدیم