2777
2789
عنوان

فیلم نجلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2012 بازدید | 67 پست

ميشه بيايد تاپيك اخرم كمك فكري بهم بديد؟

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
عیب الکی نیست... انتقاده.... خودتون میگین اکثرا نه همه اینا همه زن ها رو سیاه کردن. . علاوه بر گر ...

مگه من کار گردان فیلمم اینجوری به من انتقاد میکنید😁من از همه چیز فیلم خوشم اومد عیبیم نمیبینم نسبت به فیلمای دیگه که هزار جور سوتی دارن این فیلم کمتر داشته.من کلااا فیلم نمیبینم اینو دوس داشتم .همرو هم سیاه نکردن که فقط نجلا سیاهه اونم عربه عراقه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا قشنگه من خودم جنوبی هستم و از اینکه میبینم چقدر قشنگ به زبان ما صحبت میکنند لذت میبرم.ولی خونه بقیه دوستان و اقوام با سنت عهد قجری عرب ها هم اشنا بشن هنوزم همین طورن.زن بدبخته دستشون.انگار زن رو خریدن

الان تکراشو داد تموم شد.هیچی نجلا رفت پیش خانواده شوهرش که ازونجا برن کربلا.خانواده شوهرش نمیدونن که ...

شبکه چنده و چه ساعتی پخش میشه؟

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷
مگه من کار گردان فیلمم اینجوری به من انتقاد میکنید😁من از همه چیز فیلم خوشم اومد عیبیم نمیبینم نسبت ...

اینجا همینطوره  فقط کافیه فیلم ایرانی باشه یه سری هزارتا عیب وایراد می گیرند که نگن فیلم بی نقصه حالا هدفشون چیه نمی دونم چیزی که دراطرافیانم نمی بینم البته فقط یه سری 

واقعا قشنگه من خودم جنوبی هستم و از اینکه میبینم چقدر قشنگ به زبان ما صحبت میکنند لذت میبرم.ولی خونه ...

خب خداروشکر شاهد از غیب رسید.والا منم جنوبیم اما ابادانی نیستم .دوستای زیادی داشتم عرب بودنو ابادانی دقیقا همینجورین بی خودی که حرف نمیزنم .بی خودی برام طبیعی به نظر نمیان که .دیدم که میگم طبیعی ان

اینا آبادان و خرمشهرین اونجام اکثرا تیره ان .عیب الکی رو فیلم نزارین بعد مدت ها یه فیلم خوب با بازی ...

گریم خیلی خیلی بده من خرمشهریم کجام سیاهه یا تیرس ک اینا بایگرارو تیره کردن 

خب خداروشکر شاهد از غیب رسید.والا منم جنوبیم اما ابادانی نیستم .دوستای زیادی داشتم عرب بودنو ابادانی ...

من همه پست ها رو نخوندم چرا؟مگر کسی گفته بد حرف میزنن؟اتفاقا خیلییییییی قشنگ و طبیعی ما جنوبی ها بهتر متوجه میشیم

اینجا همینطوره  فقط کافیه فیلم ایرانی باشه یه سری هزارتا عیب وایراد می گیرند که نگن فیلم بی نقص ...

آفرین دقیقا.من طرفدار یا ضد فیلم ایرانی نیستم والا.اما گفتم فیلم کیمیاهم جنوبی بودو تقریبا تو همین سبک بود اما بجز فرخ و آقای سلطانی هیچکدوم بلد نبودن طبیعی بازی کنن.اما خداییش این فیلم خوبه حالا چیه پریدن بهم نمیدونم