2777
2789
عنوان

فیلم نجلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2012 بازدید | 67 پست
چهرش وقتی عصبی شد اصلا طبیعی نبود ... یکی بهش بگه لازم نیست انقدر به خودت فشار بیاری بابا

همش این حرکتو تکرار میکنه رگ های صورتش میخوان بزنن بیرون ترسناک میشه 👽واقعا چه اصراری دارن اینهمه اغراق کنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا منم 4 سال اونجا بودم والا همه سفید یا گندمی بودند نمی دونم چرا اصرار دارند همه رو سیاه نشون ...

منم خودم جنوبیم دوستای عربمم همه تیره بودن شهرای دیگه خوزستان سفید بودن 

همش این حرکتو تکرار میکنه رگ های صورتش میخوان بزنن بیرون ترسناک میشه 👽واقعا چه اصراری دارن اینهمه ا ...

نجلا یه مریضی داره مشکل عصبی حاد داره بعد از گم شدن پسرش اینجور شده 

منم شبا نمیتونم ببینم تکرارشو ۲/۲۰میبینم

🤕من نمیدونستم تا زدم تموم

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤
اینا آبادان و خرمشهرین اونجام اکثرا تیره ان .عیب الکی رو فیلم نزارین بعد مدت ها یه فیلم خوب با بازی ...

عیب الکی نیست... انتقاده.... خودتون میگین اکثرا نه همه اینا همه زن ها رو سیاه کردن.

. علاوه بر گریم طرتحی صحنه فیلم هم این قسمت  افتضاح بود اصلا طبیعی به نظر نمیومد  

همین جنبه انتقاد پذیری نداشتنه که باعث میشه کشور پیشرفت نکنه....تا یه چیزی برخلاف سلیقه شون گفته بشه جبهه میگیرن.

به امید روزی که هرکی بهم پیام می‌ده بپرسه:             "الان اونجا ساعت چنده؟"                                                                                                                                ای که دستت میرسد کاری بکن  
باوش بازم منتظرت میمونم 🤣نزاشتی بازم میام میخورمت 

🤣🤣🤣دارم یکی یکی باز میکنم عکس میگیرم فقط به خاطر خودت🤣🤣🤣

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤