2777
2789
عنوان

سالاد الویه

152 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها 

سالاد الویه درست کردم اما... 

سینه مرغ  و پختمش پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه هم تو ابش انداخته بودم خوب هم شسته بودم اما حس میکنم یه بویی میده😢 

چکار کنم خوب شه؟؟

هر چقدر ادمهارو بیشتربشناسی تنهاییت دلچسب تر میشه :)

الان خاطره اقدس واسه همه زنده میشه  

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خاطره اقدس واسه همه زنده میشه    

دقيقا برا من زنده سد🤣

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سس مایونز دلپذیر زدم

سس فرانسوي هم خوبه فلفل زيره هم يكم بزن بوش بره 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

آویشن بزن هم خوشمزس هم بوشومیگیره

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم