2777
2789
عنوان

حقوق

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من هم از یه خانوداه ی مرفه هستم و همچنین شوهر من. الان تو این شرایط واقعا سخته بتونیم تا آخر ماه پول رو نگه داریم مخصوصا اگه بجه داشته باشیم. 

من اولین کاری که میکنم میرم مایحتاج اصلی رو که برای یک ماه یا دو ماهه میخرم . بعد مایحتاج هفتگی رو میخرم مادبقی رو هم میزارم واسه کارهای مهم و خرید های مهم. حالا ما بغیر از حقوق از یه راه دیگه هم پول در میاریم  ولی گاهی وقتها واقعا ویط ما۶ یی پول میشیم هی جیب اای هم دیگه رو میگردیم تا شاید یه چیزی پیدا کردیم😁😁

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
فقط دلم می خواد اونایی ک میگن پول خوشبختی نمیاره روبزنم تویک منطقه عالی توی خونه بزرگ زندگی می کردم ...

عزیزم پول خیلی خوبه ولی واقعا خوشبختی نمیاره، من خودم الان همه چی دارم، اما یه غم بزرگ تو دلمه، به هیشکیمنمیتونم بگم، ای کاش هیچی نداشتم مثه قبل اما این مشکله هم نبودش ... 😔😔😔

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

عزیزم پول خیلی خوبه ولی واقعا خوشبختی نمیاره، من خودم الان همه چی دارم، اما یه غم بزرگ تو دلمه، به ه ...

فکرکن این مشکل بود وپولم نداشتی

اینجورسخت تره من خودمم کلی قرص می خورم برای معده و ریزش مو 

بعدفکرکن روده ام ورم کرده پول ندارم برم دکتر

فکرکن این مشکل بود وپولم نداشتی اینجورسخت تره من خودمم کلی قرص می خورم برای معده و ریزش مو  ب ...

میفهمم که چی میگی، اما اون وقتا که پول نداشتیم سالم بودم، فقط حرص پول میخوردم، الان دارمش اما اون سلامتو ندارم ، حس میکنم خدا میخاست تنبیهم کنه بگه بیا اینم پول که میخاستی ... 😔😔😔

توروخدا ناشکری نکن، میدونم چی میگی اما هرچیه دردت دوا داره ...

هی نگو همسایه های بی فرهنگ . کاش منم تو محله قبلیمون بودم اما این اتفاق برام نیفتاده بود خیلی غصه میخورم، هر کی از دور زندگیمو میبینه میگه شوهر خوب، بچه سالم، زندگی عالی اما دلم خوش نیست ...

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

فکرکن این مشکل بود وپولم نداشتی اینجورسخت تره من خودمم کلی قرص می خورم برای معده و ریزش مو  ب ...

عزیزم درخاست دوستیمو قبول کن اگه خاستی، برات بگم دوس ندارم تو سایت عمومی کسی بدونه

چقدرخریدی

280😭

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊