2777
2789

من بیشتر ازسینه مرغ استفاده میکنم 

رولت 

ته چین

شنسل

جوجه حلزونی

کوبیده 

کتلت

جوجه کباب 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با چی مزه دار میکنید؟

پیاز و سیر فلفل دلمه و زعفرون و نمک و ادویه های مختلف

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
میشه بگید چجوری درست میکنید

تکه تکه میکنم سینه مرغ رو بعد یه پیازو درشت خورد میکنم با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آبلیمو وگلپر میذارم چندساعت بمونه تو یخچال بعد سیخ چوبی رو از قبل میذارم تو آب که خیس بخوره که نسوزه بعد یه تکه مرغ یه تکه هویج یه تکه پیاز یه تکه فلفل دلمه سیخارو پر میکنم تو ماهیتابه با روغن و زعفرون میچینم سرخ میشه 

رولت چجوریه؟

سینه مرغ چرخ میکنم باپیاز ونمک وزردچوبه وارد ورز میدم 

کف سینی چرب میکنم به اندازه یه نارنگی ازمواد برمیدارم وتوسینی به قطر ۱سانت بازمیکنم 

سبزی معطر وزرشک وگردو روی موادمیریزم بعد رول میکنم به همین ترتیب همه مواد رو درست میکنم  ویک ساعت میزارم تو یخچال  ودراخر توذماهیتابه سرخش میکنم  وقتی رول ها سرخ شد باچاقو رول هارو برش میزنم وبا گوجه وفلفل دلمه وسیب زمینی سرخ شده تزیین میکنم

خیلی خوشمزه ومجلسی میشه. برا مهمان هم به صرفه اس

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔