2777
2789
عنوان

دکوپاژ

133 بازدید | 4 پست

دوستان من میخوام دیوار کوب سفالی درست کنم و برای فروش بذارم ، از طریق دکوپاژ و اسپری فیکاستور 

ولی میترسم طرح پاک بشه ، یا اینکه اصلا طرفدار نداشته باشه 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فعلا برا علاقه درست کن برا دل خودت وقتی با عشق باشه مطمئنا قشنگ میشه و طرفدارم داره💚

میترسم اصل کار خراب باشه ، به نظرتون اسپری فیکساتور کار رو ماندگار میکنه ، به نظرت کسی از دیوار کوب سفالی استفاده میکنه اخه همش شده تابلو

میترسم اصل کار خراب باشه ، به نظرتون اسپری فیکساتور کار رو ماندگار میکنه ، به نظرت کسی از دیوار کوب ...

اره چرا استفاده نکنن بعدش دیوارکوبو ک نمیشورن عزیزم ک بخواد خراب بشه!  ازینایی درست کن ک سه تاش تکمیل کننده همن نمونشو ببین خیلی قشنگن