ن اخلاق درست حسابی داره ن کار میکنه فقط میخوابه رو مبل میره تو اینستا همش سرم غر میزنه چرا خونه بهم ریختس میگم خب یساعت این بچه رو بگیر جمع کنم میگه کسی ک بخواد مرتب باشه تمیزمیکنه خونشو خودش پا میشه شرتی پرتی جمع میکنه کلیم منت میذاره سرم میگه خونتو جمع کردم امروزم بهم میگه هیچ کاری نمیکنی دوقورتو نیمتم باقیه همشم تا یه کاری میخوام بکنم زود میاداینجوری ن اونجوری این کارو کن اون کارو کن تو همه چی دخالت میکنه عین زنا بخدا ۳ ماهه دوش حموم خرابه هی میگفت پول ندارم بخرم یه هفتس بابام یه دوش بهم داده هنوز درستش نکرده ن تا حالا گوشت خریده بذاره تو یخچال ن گوشت چرخ کرده بی انصافی نکنم فقط یبار مرغ خریده تو این یکونیم سال طفلک بچم ن میوه میخوره ن چیزی خیلی تنبله خستم کرده دیگه شما بگید چیکار کنم
عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤ قد ۱۷۰ وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲ وزن هفته پیش ۹۴.۱ وزن فعلی ۹۳.۱۵۰ هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰
نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای الناز شاکردوستم اسم پروفایلمم بخاطر اونه