2777
2789

ن اخلاق درست حسابی داره ن کار میکنه فقط میخوابه رو مبل میره تو اینستا همش سرم غر میزنه چرا خونه بهم ریختس میگم خب یساعت این بچه رو بگیر جمع کنم میگه کسی ک بخواد مرتب باشه تمیزمیکنه خونشو خودش پا میشه شرتی پرتی جمع میکنه کلیم منت میذاره سرم میگه خونتو جمع کردم امروزم بهم میگه هیچ کاری نمیکنی دوقورتو نیمتم باقیه همشم تا یه کاری میخوام بکنم زود میاداینجوری ن اونجوری این کارو کن اون کارو کن تو همه چی  دخالت میکنه عین زنا بخدا ۳ ماهه دوش حموم خرابه هی میگفت پول ندارم بخرم  یه هفتس بابام یه دوش بهم داده هنوز درستش نکرده ن تا حالا گوشت خریده بذاره تو یخچال ن گوشت چرخ کرده  بی انصافی نکنم فقط یبار مرغ خریده تو این یکونیم سال طفلک بچم ن میوه میخوره ن چیزی خیلی تنبله خستم کرده دیگه شما بگید چیکار کنم

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرکار نمیره؟

نه

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

بنظرم خودت برو سرکار

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

ینی گکشتم نمیخره چی میخورین؟

چیزای معمولی مثل سیب زمینی  پیازو میخره بقیشو اگه اینو اون کمکمون کنن ک کردن اگه نکنن هیچی

چرا کار نمیره

بابات باهاش حرف بزنه بگه این کع نشد زندگی

برو کار کن خرج زن و بچه بده

والا الان کار میکنن مردم بازم هشتشون گرو نهشونه

وای به حال اینکه کار نکنی

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من