2789
عنوان

معده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 29 پست
دیروز رفتم پیش دکتر تا گفتم کاهش وزن همراه درد گفت باید اندو بشی دیشب اندو کردم یه توده کوچیک تو معد ...

عزیزم واس اندو 24ساعت نباید چیزی بخوری.معدت باید خالی باشه تمیز تمیز.بعد اندو یا کولونو میکنن.نه اون نمونه بوده برداشتن ببینین مشکلت چیه منم کولونو انجام دادم ولی ب اشتباه چون منم معده ام مشکل داشت باید اندو انجام میدادم

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم واس اندو 24ساعت نباید چیزی بخوری.معدت باید خالی باشه تمیز تمیز.بعد اندو یا کولونو میکنن.نه اون ...

معدم خالی بود عزیزم از شام شب قبلش چیزی نخورده بودم بعدم عکسش هست تو جواب اندو یه توده کوچیک بود

تیکر بلند شدن موهام😍😍😍😍(۰۰۰۳)
معدم خالی بود عزیزم از شام شب قبلش چیزی نخورده بودم بعدم عکسش هست تو جواب اندو یه توده کوچیک بود

منم ک عکس گرفتم از رودهام گفت چن تا چیز مشخص میشه فقط الرژی داشتم ولی من معدم مشکل داره داغونم.همش ازخدا میخام خوب بشم

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
منم ک عکس گرفتم از رودهام گفت چن تا چیز مشخص میشه فقط الرژی داشتم ولی من معدم مشکل داره داغونم.همش ا ...

عکس از تودم گذاشتم

نترس عزیزم، توکل به خدا، ان شاالله که چیزی نیست! 

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   

اون برآمدگی ها توده نیست ها! اونا بافت خود معده اس، اندو مامانم و شوهرمم داشتن از این برآمدگی ها! دکتر گفت توده یا گفت نمونه برداری؟

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   
اون برآمدگی ها توده نیست ها! اونا بافت خود معده اس، اندو مامانم و شوهرمم داشتن از این برآمدگی ها! دک ...

گف توده  عزیزم این گفته خودش بود گفت یه توده کوجیک شده باید بفرستی ازمایشگاه