سلام دوستان توی برنامه دیوار تهران یه آگهی زدن واسع درست کردن کلیپس و شمع واینا منم رفتم چند باری پول ثبت نام و آموزش واینا گرفتن آموزش دادن ولی حس می کنم کلاهبرداریه مسیرم هم دوره هربار باید پول اسنپ رفت وبرگشت بدم توروخدا اگه کسی اینجا هست که بهش کار داده باشن بگه که منم بدونم این همه دردسر بیهوده نیست بخدا به پولش احتیاج دارم وگرنه دوس ندارم کار کنم
هر وقت خدا در شادی را به روی انسان می بندد در دیگری را باز می کند اما انسان آنقدر خیره به درهای بسته میشود که در باز را نمی بیند. هر اسمی گذاشتم نی نی سایت قبول نکرد😔
عزیزم من اینو میدونم ک هر کسی گفت پول بده برا اموزش یا ثبت نام بدون ک کارش الکیه و راحیه برای کسب در ...
خدا ازشون نگذره من که تاحالا 500تومن هزینه کردم
هر وقت خدا در شادی را به روی انسان می بندد در دیگری را باز می کند اما انسان آنقدر خیره به درهای بسته میشود که در باز را نمی بیند. هر اسمی گذاشتم نی نی سایت قبول نکرد😔
اصلا نرو کلاه برداریه بعد اینقد از کارت ایراد میگرن ک خودت پشیمون میشی من پارسال ۱۰۰ تومن خرج کردم آ ...
والا چی بگم نمیدونم حیف اون همه وقت و زحمت وهزینه
بنظرم کلاهبرداریه عمه من کلیدپریز میزد یک روز رفت یادگرفت اومد ازفرداشم کارشو شروع کرد تا الانم میزن ...
شاید اون بهتر باشه ولی اینجا کلاس آموزشیش انگار خانمه باهمه دعوا داشت یه جوری داد میزد که نگو
خوب خودت تا الان هر چی یاد گرفتی درست کن به خرازی ها بفروش تا الان چی بیاد گرفتی
هیچ خرازیی گل کلیپس نمیخواد😔
میگه پول ثبت نام پول آموزش پول پارچه ای که میدن باهاش تمرین کنی