از بس همه بهم گفتن نرو خونه خودت بچت کوچیکه این طور بخوابونش اونطور لباس تنش کن و....احساس میکنم مادر بدیم ک نمیتونم بهش برسم
تازه زایمان کردم هرکس از طرف خودش آموزش میده میخوام برم خونه خودم ک یکم خودمو پیدا کنم ب خودم و بچم برسم تازه مادر شوهرم میگه ب مامانت بگو بیاد بمونه مامانت ک اومد من میام بمونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در جواب اینطور آدما فقد یه تشکر معمولی کن و بیخیالشون شو
عزیزم ذهنتو درگیر این مسائل نکن چون خود به خود جوش میزنی خودخوری میکنی و نتیجش میشه اینکه شیره جوش میدی به بچه اونم نمیخوره و گرسنه می مونه
خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿
خواهر شوهرم میاد میگه اینطور بخوابونش سرش کج میشه مادر شوهرم میاد میگه قنداقش کن دست و پاشو ماساژ بد ...
میفهمم چی میگی
برو خونت بگو خودم میدونم و میتونم ک چجوری بچه نگهدارم و بزرگ کنم وگرنه هیچوقت بچه نمیاوردم
اگه دیدی خیلی بت فشار میاد بگو بیان اگه این بچه از شماس برین بزرگش کنین اگرم بچه از منه بزارین من خودم به روش خودم بزرگش کنم
خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿