2777
2789

پماد ان ان با  کرم آردن قاطی کن بزن

یا روغن جامد 

من بچم از اسهال بستری شد پشتش افتضاح سوخت فقط روغن جامد خوبش کرد 

کالاندولا هم خوبه

ﺍﺯ ﭘﯿﮑﺎﻥ ۵۷ ﮐﻪ ﯾﮏ ﭘﺴﺮ 5 ﺳﺎﻟﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺳﺒــﻘﺖ ﮔﺮﻓﺖ , ﻣﺎﺷﯿﻦِ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺍﻭﻥ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﺷﯿﻨﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺗﻨﺪﺗﺮ ﻣﯿﺮﻩ ...

برا تبش یه جوراب نم دار کن اب ولرم ببند دور مچ پاهاش 

استامینافن دادی ؟

ﺍﺯ ﭘﯿﮑﺎﻥ ۵۷ ﮐﻪ ﯾﮏ ﭘﺴﺮ 5 ﺳﺎﻟﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺳﺒــﻘﺖ ﮔﺮﻓﺖ , ﻣﺎﺷﯿﻦِ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺍﻭﻥ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﺷﯿﻨﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺗﻨﺪﺗﺮ ﻣﯿﺮﻩ ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پماد ان ان با  کرم آردن قاطی کن بزن یا روغن جامد  من بچم از اسهال بستری شد پشتش افتضاح س ...

همه اینارو زدن کالاندولا دوروزه تموم میشد مگه خوب میشه

حالا ان ان رو با آردن قاطی کنم‌ بزنم؟یاروغن جامد؟

همه اینارو زدن کالاندولا دوروزه تموم میشد مگه خوب میشه حالا ان ان رو با آردن قاطی کنم‌ بزنم؟یاروغن ...

هر دو خوبه 

روغن جامد اگر خونه داری حالا بزن 

تا وقتی ان ان بخری

اره ی شیاف بزنم برلش؟

بزن فقط شیاف هم خودش اسهال میکنه ها

چون گفتی اسهاله بدتر نشه

بزن فقط شیاف هم خودش اسهال میکنه ها چون گفتی اسهاله بدتر نشه

اسهال مداوم چ ضررهایی رو برا بچه داره

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
اسهال مداوم چ ضررهایی رو برا بچه داره

نمیدونم 🤔

من اینجور موقعها میبرم میشورمش بیشتر بازش میکنم هوا بخوره و کالاندولا میزنم یا وازلین یکمی و پودر بچه خیلی تاثیر داره و وقتی پوشکه تند تند جاشو عوض میکنم تا خوب میشه