2777
2789
عنوان

اسید معده

146 بازدید | 11 پست

کسی میدونه برای اسید معده چیکار باید کرد

گاهی به خواستن نیست وقتی قرار نباشد اتفاق بیوفتد حتی از دست سرنوشت هم کاری بر نمیاید گاهی کوه به کوه نه اما ادم به ادم میرسد کنار هم پیرشدن با کنار ایستادن و نگاه کردن و پیرشدن با یکی دیگه خیلی فرق دارد بی رحم ترین شکل ممکن در زندگی اینه یه نفر را توی خودت سرکوب کنی اه ای خدا چقدر سخت است زندگی در دنیای فانی ات مدارا کن با دل عاشقمان☺

من همین الانشم ب خاطراسیدمعده گلاب ب روت دارم بالامیارم.خسته شدم دیگه😥😥😥

تاخدایاراست برسلطان مپیچ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گرخدابرگشت صدسلطان که هیچ.🙏🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان بزور تحمل کردم

معدم نابودع

قرص و شربت معده ام تاثییر ندارع برام انگار

یچیزی بذار دهنت شاید بهتر شی

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

غذاهای خشک بخور مثل نون سوخاری

بیسکوییت

زیره

زنیان

نعنا کمتر

اینا خیلی خوبن

اویشن عالیه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

عزیزم من اسید معده‌ام مثل شما زیاد بود

گلاب به روت همش حالت تهوع داشتم و سردرد

قرص دایجستیو و پانکراتین مصرف کن

دیگه برای درمان گیاهی هم هر وقت اینطوری میشدم کلپوره میخوردم باز قویه خنثی میکنه اسید معدتو 😉😜😅

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 

[QUOTE=160301821]عزیزم من اسید معده‌ام مثل شما زیاد بود گلاب به روت همش حالت تهوع داشتم و سردرد قرص دایجستیو و پانک .../QUOTE]

سلام داجیستیو و پانکراتین قرص اعصابه یعنی ارام بخشه 

واینکه کلپوره چیه

[QUOTE=160301821]عزیزم من اسید معده‌ام مثل شما زیاد بود گلاب به روت همش حالت تهوع داشتم و سردرد قرص ...

نه عزیزم پانکراتین برای بود و پانکراس و تنظیم شیره اونهاست

دایجستیو هم برای لوله گوارشی و تسهیل عملشه 

کلپوره هم از عطاری میتونی تهیه کنی ولی خیلی تلخه🥴

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾