2777
2789
عنوان

مشهدد

90 بازدید | 19 پست

خانما دوس پسرمن۷ساله باهمیم رفته مشهد بعد من همش حس میکنم ک اونجا ب دخترا شماره میده و خیانت میکنه اخه مثلا ج نمیده خیلی و وقت نمیزاره همش میگم نکنه پیش دختریه نکنه شماره بده خیلی بده دارم عذاب میکشم میخام صبح بهش بگم اگ باکسی دوس شدی ب امام رضاقسمت میدم بگو😢😢😢

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
له حست اعتماد کن

من کلا شکاکم خیلی و عذابم میده

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

له حست اعتماد کن

جوری ک اگ ۱۰ دقیقه ج نده فکرمیکنم باکسیه

واویلا چقد بی اعتمادی😁

شکاکم خیلی زیاددددد چیکارکنم😓😓

خودت فقط اذیت میشی  و عشقت ازت متنفر میشه همین

بنظرت فردا ب امام رضا قسمش بدم وبپرسم؟

خدا بهش صبر بده

من روحم تو عذابه بخدا از یه طرفی میگم رفته زیارت نمیاد کثافت کاری کنه از طرفیم زنگ ک میزنم میگ اشغاله بهم میریزم

هفت سال دوستی با یه پسر برام تعریف شده نیس اندازه یه عمر زندگیه

اره 😕😓

من روحم تو عذابه بخدا از یه طرفی میگم رفته زیارت نمیاد کثافت کاری کنه از طرفیم زنگ ک میزنم میگ اشغال ...

شما گلم یه مشاوره برو احتمالا طرحواره هات مشکل دارن که انقد خودت در عذابی ربطیم ب طرفت نداره این یه مشکله که باید در درون خودت حلش کنی و با خودت به صلح برسی

نه😐 راستش من خودم اگ شوهرم بهم شک کنه حتما بهش خیانت میکنم . چون خوشم نمیاد

من چیکارکنم خودش اینستانداره من یواشکیش دارم بعد پسرخالش ک باهاشه یه عکس استوری کرد ک توحرمن بعد این شلوارش ازاین اسلش ها هست اوناعه...دیدم ریختم بهم😢