2777
2789
عنوان

اتفاقی که امشب برای ما افتاد و من هنوزم بدنم داره می لرزه😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 16405 بازدید | 245 پست
ی پسره ای روکشتن. اره باموتوریکم دنبالمون اومدن وقتی دیدن ماداریم فرارمیکنیم دیگ نیومدن دنبالمون. هن ...

وای اره. منم قراره خوابگاهی بشم. اینحوری گفتی استرس گرفتم دلم آشوب شد

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍
تندتر تایپ کن رمان رو حال میده تند بخونی

رمان🥴

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر منم قبلا ۲۶ سالش بود اینجور بود الان سی و یک شده بهتر شده

مال من ۲۵

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
2803

بعد یه سری میگن خداروشکر  امنیت داریم     نمیدونم  منظورشون از امنیت چیه 😩

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

پارسال ماشینو داشتم میبردم تو پارکینک یهو چند نفر با اسلحه قمه پر شد درو ورم اصلا قفل کردم خونه رو نبشه اینطرف با اونطرف درگیر شده بودند تیراندازی کردند هیچ حرکتی نمیتونستم بکنم ی ده دقیقه ای طول کشید نمیتونستم حرکت کنم ب همسایه ها گفتم شکایت کنیم هیچ کدوم قبول نکردند ولی واقعا خفناک بود