2777
2789
عنوان

شپش 😭😭😰😢😵

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 40 پست

پروسه طولانیه..و راحت ترین قسمت از بین بردن رو سر خودته..ولی پاکسازی خونه و اتاق و...خیلی سخته.

سر اتو با شامپوهای مخصوص میشوری..شونه میخری...اگر کسی رو داری برو تو فصای باز دانه های رشک برات حدا کنه..

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هفته پیش رو سر دختر سه ساله منم بود...رو سر خودمم کم بود...سر دخترمو جلو آفتاب نگاه میکردم هر روز و در میاوردم رشکارو..یه بارم یه دونه شپش پیدا کردم...موهای خودمو دخترمو کوتاه کردم...از داروخانه شامپو و اپری واسه رو بالشتا و پتو و اینا گرفتم...همه رو بالشتیا و پتوهارو شستم تو آفتاب پهن کردم...سر خودمم مادر شوهرم هرروز نگاه میکرد که خداروشکر جز یکی دوتا چیزی نبود...خداروشکر سه روزه شرش کنده شد

اگه رشک هست پس خود شپش هم هست

اول کوتاهی مو

بعد سرکه سیب یه کوچولو آب قاطیش کن کف سرت نسوزه

روزی دوبار بذار روی سرت تا ۱۰دقیقه با کلاه رنگ هم بپوشون بعد بشور 

سوم شامپو ضد شپش

چهارم تمام مانتو و روسریهایی که توی این چندوقت پوشیدی ضدعفونی کن با اسپری کشنده شپش و تا سه روز توی نایلون نگهدار

رو بالشیتو عوض کن و....

نترس عزیزم هرسال اینموقع شپش میاد . درمان قطعیش اینه روغن زیتون  یه عالمه بزنی به سرت جوری که کل موهات چرب بشه 

حدودا سه ساعت تو همین حالت باش بعدش برو یه شامپو ضد شپش بخر یه شونه دندونه ریز داخلشه اونو محکم بکش تو موهات هرچی شپش هس میاد بیرون ...

بعدشم موهاتو با شامپو ضد شپش بشور 

سه چهار روز  این کارو تکرار کن همه اشون میرن 

فقط قبلش موهاتو تا شونه ات کوتاه کن 

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..

استارتر برو داروخانه شانه مخصوص شپش بگیر 

خب ؟! 

بعد بیا یه نرم کنننده خالی کن تو موهات قشنگ لیز که شد از پوست سرت تا نوک موهاتو تیکه تیکه شونه کن همش لیز میخوره هر سری هم شونه تمیز کن دوباره تو اروپا مرکزهای دارن که با این روش پاک سازی میکنن 

اگه اوکی شدی که مطمئنا درست انجام بدی اوکی میشی برام دعا کن 

خدایا شکرت 🫀