2777
2789
عنوان

خواستگار هم قد

2024 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها 

من ۲۵ سالمه و چند ماه دیکه ۲۶ سالم میشه 

لیسانس دارم

شاغل نیستم 

خانوادم از نظر اجتماعی جایگاه نسبتا خوبی دارن

و وضع مالیمونم خوبه 

مشکلی که یه مدته دارم اینه که جدیدا خواستگارام همه هم قد من هستن من قدم۱۶۳ هست 

اما خب همونطور که دیدینبین دخترا و پسرای هم قد  دخترا انگار بلندتر به نظر می رسن 

اندامم بد نیست توپره 

خلاصه الان هم مثل موارد قبلی کسی درخواست ازدواج داده که قدش هم قد خودمه یا یکی دو سانت کوتاه تر 

اصلا نمی دونم باید چیکار کنم ؟

هر کاری می کنم که بتونم قبول کنم که حتما لازم نیست یکم بلند تر باشه نمیتونم بپذیرم😥 

از طرفی دیگه از خواستگاریای بی نتیجه خسته شدم

برام دعا کنین و منو راهنمایی کنین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی بگم والا. من یه زمانی قد برام خیلیییی مهم بود دکس دارم خیلی ازم بلند تر باشه. اما همسرم ۹ سانت بلند تره ازم ینی کفش پاشنه بلند اینا نمی‌تونم بپوشم پیشش. ولی یعد ازدواج این موضوع برام مهم نبودش دیگ

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹

من174شوهرم178بازم فکر میکردم شوهرم کوتاهه

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة

عزیزم اینا اصلا مهم نیست

فقط اهل خیانت و دروغگویی نباشه..بخدا میرین ت زندگی‌میفهمین این چیزا چقد مهمه

یکی باشه ک وقتی پاشو از در میزاره بیرون فکرت صد جا نره مطمئن باشی ک حتا نگاه ب کسی نمیکنه

قد مهم نیست معرفت مهمه 

♥️Mehdim♥️

قد شما برای یک خانوم متوسط و برای آقا کوتاه محسوب میشه 

اگر برای خودت اهمیت نداره ، واقعا قد تو‌زندگی نقش خاصی نداره 

ولی اگر خودت از اینکه در کنار مردی که هم قد یا کوتاه  تره زندگی کنی حس خوبی نداری تامل کن،  بیشتر  زمان بذار برای شناخت طرف اگر بقیه مواردش خوبه و ببین در نهایت احساست در این مورد چی میشه، چون خیلی اوقات این حس بد هیچوقت از بین نمیره

هر کسی به نحوی مشکل داره تو ازدواج ای خدا🙁🤦‍♂️

اصلا دلم خونه بخدا 

۶ ساله دارن میان و میرن خواستگارا اخرش یکیشون قسمتم نشد 

الان یکی اومده هفته پیش قبلشم دو ماه پیش اومده یه بازم یکی از خواهرا و مادرش اومدن بی حجاب دیدن منو

کل دو جلسه صحبت پسره خودش تنها حرف زده من در حد ی ربع از تو دو ساعت؛حتی راجع به محل زندگی و شهر زندگیمونم ازم نظر پرسید تو ده دقیقه اخر و گفت اگر تو نمیتونی جا ب جا شی همینجا هم خوبه من برا کار رفت و امد می کنم 

اما هیچ خبری ازش نشد که نشد دیگه 🤕

دیگه نمی دونم یا خواهر دومیه باید منو میپسندیده و نپسندیده یا رفته جایی دیگه یا پشیمون شده ..نمی دونم والا 

ولی خب اگر مطمئن نیستی و پسندت نیست اینقدر حرف نزن مرد مومن پاشو برو خب