2777
2789
بستری شده

همین که جا گیر اوردین بستری شده.خدا رو شکر کنید.بقیش رو دیگه توبیمارستان اینقدر سرم میزنن تا ویروسش از طریق ادرار دفع بشه.به شوهر من سرم و قرص ضد ویروس سووداک و دگزا زدن.ولی بعد یه هفته باز بهش امپول و قرص دادن.والان باز بعد ۱۰ روز نوبت سی تی داشت دکتر گفت دیگه مشکلی نداری.می تونی بری سر کار.ولی من از بس جوش زدم خودم هم کرونا گرفتم.هم تپش قلب.نگران نباشید تو بیمارستان مرتب اکسیژن خونشون چک میشه.و بهشون هپارین میزنن.که خدای نکرده خونشون غلیظ نشه.

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فردا خودم میرم‌بالا سرش 🤲

ن عزیزم این کارو نکن

اونجا بهشون میرسن

شما ی زحمت بکش فقط اب هویج براش ببر

غذاهای کبابی بهتره ببری

مراقب خودتونم باشید

هیچ وسیله ای از بیمارستان خونه نیارین

حتی لباسهاشون دیگه قابل استفاده نیستن

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
انشالا استرس نگیرین من خیلی زجر کشیدم بخاطر مادرم...شبانه روز گریه میکردم ولی ب شما میگم ارامش دا ...

چشم فردا میرم بالا سرش اب میوه واینا براش اوکی میکنم امیدوارم به برکت دعاهای شما خدا این پدر را به ما برگردانه ممنونم از دلگرمی وراهنمایی های خوبتان 

ن عزیزم این کارو نکن اونجا بهشون میرسن شما ی زحمت بکش فقط اب هویج براش ببر غذاهای کبابی بهتره ببر ...

اخه گفتن همراه داشته باشه انگار پرستارکم دارن امشب مادرم اونجا مانده مامان گفت هربیماری یه همراه کنارشه اصفهان

خودتون رو راه نمیدن.ولی تو طرفای بزرگ براش اب هویج وسیب بگیرید.تا دورو ز میخوره.اونجا اسم بیمارتون رو بدید.چیزایی رو که بردید میدن بهش.مراقب خودتون باشید.من گول خوردم چون همراه با شوهرم خفیف گرفته بودم.از بیمارستان که اوردمش کنارش خوابیدم .فکر کردم کرونا دارم دیگه نمی گیرم.که اینجور نبود.سه روز باز بعد شوهرم من تب و لرز و بدن درد گرفتم.پدرتون خوب خوب میشه چون تحت نظره.شما ها به فکر خودتون باشید.هر چی ابمیوه میگیرید خودتون هم بخورید.

پس نیرو کم دارن از افراد خونواده استفاده میکنن.پس رفتی دولایه ماسک ببر مواد ضد عفونی ببر لیوان یکبارمصرف برای چای خوردنتون ببرید.یه پک درست کن.ببر.

همین که جا گیر اوردین بستری شده.خدا رو شکر کنید.بقیش رو دیگه توبیمارستان اینقدر سرم میزنن تا ویروسش ...

الهی چقدر سخته الان تازه درک میکنم پرستارها وخانواده هارا 

الهی چقدر سخته الان تازه درک میکنم پرستارها وخانواده هارا 

اره چون ما به زور ساعت ۳ صبح برا شوهرم جا گیر اوردیم شلوع بود.البته ما بیمارستان ال رسول تهران بودیم.اینقدر جوش زدم تا تونستم بیمارستان جا گیر بیاریم.

خودتون رو راه نمیدن.ولی تو طرفای بزرگ براش اب هویج وسیب بگیرید.تا دورو ز میخوره.اونجا اسم بیمارتون ر ...

من دوهفته خانه کنارش بودم کارخدا نگرفتم تست دادم 

من دوهفته خانه کنارش بودم کارخدا نگرفتم تست دادم 

ولی حالا که قراره بری پیشش خیلی سفت و سخت از خودت مراقبت کن.ماسک یکی کمه دوتا بزن زیر رو سه لایه بزن رو رو ماسک فیلتدار.ضدعفونی هم مدام استفاده کن.بعد من به شوهرم اجازه نمیدادم اکسیژنش رو دربیاره.می گفتم اگر سعی نکنی این چند روز اکسیژن رو داخل ریت نفرستی ریهات باز نمیشه.طفلی گوش کرد.و زود جواب گرفت.این ماسک اکسیژن بالا بینیشون رو اذیت میکنه چون سفت هست براش پنبه بزارید.وهم به پشت بخوابه برای تنفس هم به پهلو تا ریه ها از همه طرف باز بشه.

ولی حالا که قراره بری پیشش خیلی سفت و سخت از خودت مراقبت کن.ماسک یکی کمه دوتا بزن زیر رو سه لایه بزن ...

نکته خوبیه هم به پشت وهم به پهلو خداخیرتان بده من هیچی نمیدانستم 

ولی حالا که قراره بری پیشش خیلی سفت و سخت از خودت مراقبت کن.ماسک یکی کمه دوتا بزن زیر رو سه لایه بزن ...

مامان میگفت هی اکسیژنش را میخوادبرداره حتما براش پنبه میبرم

اخه گفتن همراه داشته باشه انگار پرستارکم دارن امشب مادرم اونجا مانده مامان گفت هربیماری یه همراه کنا ...

ای بابا

شیراز اصلا همراه نمیزارن بره

حتی تو حیاط بیمارستانم کسیو نمیزارن

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜