2777
2789
عنوان

بي بي چك

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 214 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از بی بی خوشم نمیاد این ماه شک کردم که باردارم صبح رفتم آزمایش دادم  مثبته ، پسرم 13ماهشه

منم پسرم 17 ماهشه خیلی ازیت میکنه تو چطور باز بچه دلت خواست سختت نیست

سومین کاربریمه نترکونید بابا 🤗یه پسر دارم تا نداره ♥️خدایا پسرمو از بندگان صالحت قرار بده از دست شیطان صفت ها در امان نگهدار امین. واسه حاجت هام یه صلوات بفرستین دوستان واسه آرامشم ممنون عزیزانم 🤗♥️😘
سی سالمه ولی نمیدونم چرا اصلا حوصله بچه ندارم 

ببین نمیخوام برات خیلی رویایی از بچه بگم، سختی داره خیلیم زیاد باید فداکار باشی وقتی مادر میشی از خودت بگذری و ...ولی شیرینیش بیشتر از سختیشه وقتی پسرم بوسم میکنه یا دستمو میگیره برقصیم یا لباس ای منو میذاره رو سرش از همه مهمتر وقتی بهم میخنده براش میمیرم

ببین نمیخوام برات خیلی رویایی از بچه بگم، سختی داره خیلیم زیاد باید فداکار باشی وقتی مادر میشی از خو ...

خدا حفظش کنه برات

میشه برای حاجتم امن یجیب بخونی🙏🏻❤️
سختی داره ولی خوبی هم داره

خوبی وای خیلی سخته من گفتم یکم بزرگ بشه بعد یکی بیارم تورو دیدم تعجب کردم به این زودی باز آوردی 

سومین کاربریمه نترکونید بابا 🤗یه پسر دارم تا نداره ♥️خدایا پسرمو از بندگان صالحت قرار بده از دست شیطان صفت ها در امان نگهدار امین. واسه حاجت هام یه صلوات بفرستین دوستان واسه آرامشم ممنون عزیزانم 🤗♥️😘
دلم نخواست عزیزم اتفاقا برای 5سال دیگه برنامه داشتم ولی خب زودتر از موعد با قرص اومد قدمش رو جفت چشا ...

مبارک پس نخواسته بود گفتم آخه خیلی سخته یسوال بپرسم من بد چند روز از رابطه پریود شدم شوهرم رفت سفر کاری تا الان رابطه نداشتیم میتونم منم باردار باشم با این که پریود شدم بعد چند روز از رابطه مامانم میگه احتمالش است راس میگه.؟

مبارک پس نخواسته بود گفتم آخه خیلی سخته یسوال بپرسم من بد چند روز از رابطه پریود شدم شوهرم رفت سفر ک ...

اگه پریود کامل شدی مثل قبل نه عزیزم امکانش نیست، چون تو بارداری امکان پریودی وجود نداره