2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نجلا ی پرستاره ک قبلا ازدواج‌کرده بچه داشته شوهرش شهید میشه تو کربلا بچشم جا میمونه فک میکنه کشتنش الان داداش نجلا تو کربلا پیداش کرده اینام رو انداختن ب عبد ک ببرتشون کربلا...عبدم‌توبه کرده ک دیگ‌خلاف نکنه قاچاقچی ک براش کار میکردو لو داده داداش اونو کشتن حالا قاچاقچیم میخاد انتقام‌بگیره..😁سوالی داری درخدمتم😁

خــــــدا...بــزرگتــر از درد هــــای ماســت رفیــــــــق❤

[QUOTE=160269379]بعد هی چندوقت پشت سرش می‌رفت خونشونو پیداکرد نجلا بهش گفت که قبلاً ازدواج کرده و بچه داره عبد باخانو 

بچش زندس؟چرا گفته مرده؟مشکلش با برادر شوهرش چیه؟

نجلا مادرش عراقیه اونجا زندگی میکردن نجلا زن پسردایش بوده که میمیره با مادرش اینا برای عذاداری رفته بود که تیراندازی میشه مادرشو شوهرش میمیرن پسرش گم میشه حالا بعدچندسال برادرش که عراق زندگی می‌کنه بهش خبرمیده که پسرشو تو حرم امام حسین دیده خانواده ای که بزرگش کردن گفتن برای اثبات باید مادرش بیاد نزدیکیای جنگه مرزا رو بستن ناامنه نمیزارن کسی رد بشه نجلام به خاطر پسرش اصرار داره که بره عراق عبد چون جنس کاچاق آورده راه بلده که کاچاقی ببرتش انور میبرنچتش بقیشم که میبینید

نجلا ی پرستاره ک قبلا ازدواج‌کرده بچه داشته شوهرش شهید میشه تو کربلا بچشم جا میمونه فک میکنه کشتنش ا ...

ممنونم فقط سوالم این هست که خود نجلا میدونه بچش زندس یا نه؟

ممنونم فقط سوالم این هست که خود نجلا میدونه بچش زندس یا نه؟

اره داداش بهش گف شبیه حسینه این بچه ک پیداش کردم ولی خانواده ک بزرگش کردن میگن فقط باید مادرش بیاد تحویلش بگیره برا همین الان رفتن کربلا

خــــــدا...بــزرگتــر از درد هــــای ماســت رفیــــــــق❤
[QUOTE=160269379]بعد هی چندوقت پشت سرش می‌رفت خونشونو پیداکرد نجلا بهش گفت که قبلاً ازدواج کرده و بچ ...

وقتی که خانوادش کشته شدن تیراندازی بود نجلارو دورکردن که اونم نکشن پسرش جاموند زنده بود گمش کرد برادرشوهرش خواسته بعد مرگ شوهرش نجلا زن برادر دیگشون بشه که قبول نکرده الان دوس نداره باکس دیگه ازدواج کنه

من تااینجاشو فهمیدم که جنگ ایران وعراق سر نجلا بود 

بعدشم کیمیا اومد خرمشهرو ازاد کرد 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔