2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام.گلم .بفرمایید

عزیزدلم یه تاپیک داشتین درباره کمیته امداد 

شما تحت پوشش هستین؟ 

اشتغال زایی انجام دادید؟ من رفتم برام پرونده باز کرد گفت باید حتما بیای کلاس هارو شرکت کنی وگرنه پروندتو میبندم گفت هر کی تو کلاس های اشتغال زایی شرکت نکنه از تحت پوشش کمیته میاد بیرون 

این درسته ؟؟؟ مددکار من خیلی اذیت میکنه خیلی بد برخورد میکنه احساس میکنم داره بهانه میاره یه جوری منو از تحت پوشش دربیاره 

ز پس صبر تورا او به سر صدر نشاند🍃

عزیزدلم یه تاپیک داشتین درباره کمیته امداد  شما تحت پوشش هستین؟  اشتغال زایی انجام دادید ...

عزیزم من سه ساله تحت پوششم .وام اشتغالزایی هم گرفتم ولی تاحالا همچین چیزی که میگی اصلا واسه من نبوده 

اصلا نمیدونم چجور کلاسی هست . واقعا مددکارا چرا اینجورین مگه از جیب باباش میخاد بده 

گلم شما همه شرایط رو دارید؟ تا حالا مستمری دریافت کردید؟ کیخوایید وام بگیرید؟ اگر برای وامه بنظرم برو 

اگر تحت پوشش شدی و تموم شده دیگه نمیتونه حذفت کنه

عزیزم من سه ساله تحت پوششم .وام اشتغالزایی هم گرفتم ولی تاحالا همچین چیزی که میگی اصلا واسه من نبوده ...

بله عزیزم همه شرایط رو دارم ماه پیش قرار بوده مستمری بگیرم نریختن زنگ زدم گفت اگه نریختن این ماه دوتاشو با هم میریزن بعد دوباره زنگ زد گفت اگه کلاس هارو شرکت نکنی پرونده تو غیرفعال میکنم

اخه تو این وضعیت شدید کرونا من چجوری برم کلاس میترسم دائم خونه ام 

برام کارت هم صادر کردن عزیزم 

عزیزم شما وام اشتغالزایی گرفتید در چه زمینه ای؟ چون به من گفتن باید وام رو در زمینه ای که ما میگیم استفاده کنی 

عزیزم من سه ساله تحت پوششم .وام اشتغالزایی هم گرفتم ولی تاحالا همچین چیزی که میگی اصلا واسه من نبوده ...

بخدا منم بهش گفتم مگه از جیب شما کمیته به من کمک میکنه که انقدر ناراحتی 

بهش میگم علایم دارم میترسم بیام کلاس دکتر گفته باید قرنطینه بشم گفت نه باید بیای میگم خانم بیام بقیه رو مبتلا کنم؟ میگه بیا بذار مبتلا بشن مهم نیست