2777
2789
عنوان

یه چیز جالب 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 9165 بازدید | 186 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره با بچه ها خوبه میگه اون زنه جایگاه خودش بچه هامم جایگاه خودشون 

لااقل عقدش کنه تا از این حالت کثیف

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
سرد شد یخ بستم اصلا ولی منظورتو نفهمیدم 

میگم از درون داغونی غصه میخوری نگو نه 

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏

😕

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
لااقل عقدش کنه تا از این حالت کثیف

منم میگم اگر تا این حد عادیه عقدش کنه بیاد پیشتم هم شوهرت پیشته هم دیگه تننها نیستی حالم از مرد جماعت بهم میخوره بیشتر از اون از زنها

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
منم میگم اگر تا این حد عادیه عقدش کنه بیاد پیشتم هم شوهرت پیشته هم دیگه تننها نیستی حالم از مرد جماع ...

منم همین گفتم ب شوهرم گفت ن عقد نمیکنم گفتم خود دانی 

اسی خیلی عالیه که تونستی کنار بیای حالا یه کاری کن با رفتارات حرکاتت یه کاری کن خودش اون زنه رو بزار ...

به خدا کنار بزاره یا ن دیگه اهمیتی نداره ی زمانی اهمیت داشت