یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا! 😘😘 درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍
قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا! 😘😘 درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍
🍒دخترِ گیلاسم🍒هک تل،وات،اینستا،گالری و... ،شماره مجازی وات و تل،فالور فیک و واقعی،شناسایی شماره شخصی ک مزاحمتون شده و نابودی گوشی دشمناتون انجام میشع...اموزش هم داریم😐اینکهrellدارید اماsingleعمل میکنید حس میکنم مشکل settingاز خانوادگیتونه👌🏻😇من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم🤘اما ممکنه ب جای دندون دل بشکنه💔برای همین سکوت میکنم😊 سه راه بیشتر نداری...یا بامن باشی ، یا با تو باشم ، یا توافق کنیم باهم باشیم ❤مرسی ک برام صلوات میفرستید❤