2777
2789
عنوان

کمک کنید بچه ها

188 بازدید | 7 پست

اگه شما یه دختر ۱۸ ساله بودید میخواستین برین دانشگاه آزاد مهندسی پزشکی دزفول میخوندید یا مهندسی اپتیک و لیزر دزفول 

یا اینکه اصلا هیچکدومشو نمیرفتید و سال دیگه میموندید و خیلی درس میخوندید تا رشته خوب قبول شین؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه جات بودم حتما 1 سال دیگه خوب خوب میخوندم 1 رشته خوب 1 دانشگاه خوب درس میخوندم.تو این اوضاع گرونی و بی سر و سامونی و بیکاری چرا آدم واسه دانشگاه اینهمه هزینه کنه

پول عزیز خیلی دوستت دارم و همیشه منتظرتم😍😍
پشت کنکور موندن خیلی ریسکه بعضیا پشیمون میشن چرا همون اول نرفتن و وقتشونو تلف کردن بنظرم تحقیق کن و ...

اخه من هنوز واسه کنکور نخوندم و امسال همینجوری کنکور دادم

اخه من هنوز واسه کنکور نخوندم و امسال همینجوری کنکور دادم

پس اگر تو خودت میبینی کنکور بده خودتم بهتر میدونی هر سال سخت تر میشه

اگه انگیزه داشته باشی و خوب بخونی و هدف داشته باشی کنکور برات راحته و موفق ازش بیرون میای ولی اگه خودتو میشناسی میدونی که اونقد نمیتونی راجبش جدی باشی وقتتو تلف نکن این تجربه شخصی منه مهمترین عاملای موفقیت تو کنکور تلاش بی وقفه و انگیزست اگر تنبل نیستی بهترین فرصت برای تضمین ایندته

راجب هدف گفتم هدفتو انتخاب کن قله رو در نظر بگیر که اگه قله نشد چیزای خیلی خوب دیگه رو فتح کرده باشی