2777
2789

ی دوره ای کسی رو واقعا از ته قلب دوسش داشتم و باهاش تو رابطه بودم فامیلمون بود باهم خیلی خوب بودیم اگه با فامیل و شهر و دوستام حال نمیکردم تنها امیدم توی زندگیم بود باهاش سرگرم و خوش بودم کلی بهم وعده وعیدم میداد حس و حال خوبی بود دغدغه های الانو نداشتیم از وقتی اون ول کرد و رفت کلا زندگیم بهم ریخت چون توی سن کم باهاش اشنا شده بودم از وقتی قهمیدم زنذگی چیه همش توی فکر و ذهنم بود اون موقع ها توی محله خوبی زندگی میکردم مدرسم بودش دوستام بودن الان هیچ کدوم رو ندارم خییییییییییلی دلم تنگ میشه برای اون روزا واقعا بیقرارم چرا حالم خوب نیست؟ رشته دانشگاهیمم جزو رشته های پرطرفدار نیست که بگم بعد اون میتونم حتما برم سرکار دانشگاه ها هم مجازین همش توی خونم پشت سرهم بدبیاری اوردم نمیدونم چطور حالمو خوب کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره الان همه همینن .منم با اینکه سنم از شما خیلی بیشتره همش دلم واسه روزهای مدرسه و دورهمی دوستانه ت ...

این همه دلتنگی اذیتم میکنه نمیدونم چطور باهاش کنار بیام

هیچ دلخوشی بجز خانوادم و سلامتی ندارم دیگه نه شهر نه دوست ن دانشگاه ن عشق ن کار ن پول 

من اونم ندارم بازم برو خداتو شکر کن 

خیلی همینم ندارن 

درد آنجایی عمیق است ک ب حاشا برسد
این همه دلتنگی اذیتم میکنه نمیدونم چطور باهاش کنار بیام

در مورد عشق و عاشقی که گذشت زمان همه چیز رو حل می کنه ..ولی جمع دوستانه رو بهتره تو فضای آزاد با هم باشین و به هم سر بزنین ...درسته کرونا خطرناکه ولی اینجوریم آدم افسردگی می گیره تو پارک و فضای باز با دوستات قرار بذار با رعایت بهداشت ...ایرادی نداره

هیچ دلخوشی بجز خانوادم و سلامتی ندارم دیگه نه شهر نه دوست ن دانشگاه ن عشق ن کار ن پول 

منم دقیقا وضعیت شمارو دارم با عشقم خوش بودم اونم .... 6سال باهم بودیم خیلی خوب خوب خیلی خانوادش مخالفت کردن به ازدواجمون الان من موندمو کلی خاطره یه بغض همیشگی تو گلویم یه زخم عمیق تو دلم واقعا دلم واسه خیلی چیزا تنگه هیچ سرگرمی ندارم موقعیت خیلی کارا هم ندارم دلم به چیزی خوش کنم فقط دلم الان به خانواده و خدا خوشه خدا خودش کمکمون کنه

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم