2777
2789
عنوان

سریال Dark

160 بازدید | 17 پست

شما دیدید؟راضی بودید؟تعریفشو از چند نفر شنیدیم،شوهرم دانلودش کرده دیروز و پریروز ۱۱ قسمتش رو دیدیم،خوب بود ،بد نبوده علیرغم پیچیدگیهاش،میخوام ببینم جذابتر میشه ؟نمیشه؟؟؟دو فصلش مونده،اگه چرند میشه ادامه ندم🤨🤔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دارکو یک قسمتشو دیدم دیگه ندیدم به جاش سریال صد نفر و seeرو ببین خععععلی باااحاللله خععلی

میدونی منم از قسمت ۶ دلم خواست ادامشو ببینم،وگرنه اون قسمتای اولش معمولی بود،یعنی در واقع چندان جذبم نکرده بود

میدونی منم از قسمت ۶ دلم خواست ادامشو ببینم،وگرنه اون قسمتای اولش معمولی بود،یعنی در واقع چندان جذبم ...

عه خب پس من ندیدم دیگه جز یک قسمتشو 

ولی خواهرم که دیده بود میگفت قشنگه 

خیلی قشنگه..هرکسی خوشش نمیاد ولی فصل 3 رو خیلیییی آدم قاطی میکنه..باید تحلیل هاشو بخونی تا بفهمی

اره با سلیقه ی هرکس جور نیست ولی من خوشم میاد فیلم گره و ابهام داشته باشه و ادم خودش ربط قضایا رو پیدا کنه،ولی خب کاش اخرش جالب و جذاب تمام بشه

اره با سلیقه ی هرکس جور نیست ولی من خوشم میاد فیلم گره و ابهام داشته باشه و ادم خودش ربط قضایا رو پی ...

من آخرش رو که دیدم حس کردم کل فیلم فقط یه توهم بود😂یعنی معنی واقعی ماتریکس رو میتونی حس کنی!!

کاش دنیای واقعی اینطوری بود..خیلی خفن میشد

die hölle ist leer alle teufel sind hier
عه خب پس من ندیدم دیگه جز یک قسمتشو  ولی خواهرم که دیده بود میگفت قشنگه

منم تا اینجا خوشم اومد ،خواهر منم فقط قسمت یک رو دیده بود،امروز داشتم بهش میگفتم ،چند قسمت دیگش رو ببین ،احتمال زیاد جذبش میشی

آره معلوم میشه کی به کیه و چرااینجوری شدن ، اگه شجره نامه شخصیتی فیلمو سیو کنید راحت تر میتونید متوج ...

شجره نامشون توی ذهنم هست سخت نبوده ولی تا اینجا جریان میکل که هم شوهر هانا میشه ،هم هانا اولریش رو دوست داره که پدر میکله،یه کم گیج کنندست

سلام، من دیدمش دوماه قبل کامل، جالب بود ولی خیلی دوستش نداشتم، فصل آخرش به قشنگی بقیه نبود اصلا 

همون اولش انگار جالب تر بود. 

جان زنده دلان سعدیا که ملک وجود***نیارزد آنکه دلی را زخود بیازاری.