2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید

74 بازدید | 13 پست

دوستای گلم ما قراره خونه بخریم خوب بعد من دوس دارم که به اسم خودم بشه تا حالا به شوهرم نگفتم چطوری بگم که به اسمم کنه من کلا تو درخواست هام مشکل دارم خودش برام چون انجامم میده ولی خونرو نمیدونم به اسمم بزنه یا نه چیکار کنم به اسمم کنه

خدایا هواست به همه زندگی ها باشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بگی یعنی به اسمت میکنه

همون دیگه نمیخوام ن بیاره دوس دارم به اسمم کنه اونروز خودش گفت ماشین بدن میخوام بزنم به اسمت میخواستم بگم خونه باز گفتم فعلا چیزی نگم میخوام بگم خونرو به اسمم کنه ماشین برا خودش اگه بگم نکنه قاطی میکنم برای همین موندم چجوری نرمش کنم

من ب شوهرم کفتم شانسم خیلی خوبه ب اسمم کنی قیمت میره بالا ماشین بنامم کرد دوهفته بعد قیمتها نجومی شد ...

😂😂😂😂الان قیمت ها نجومی هم هست 

همون دیگه نمیخوام ن بیاره دوس دارم به اسمم کنه اونروز خودش گفت ماشین بدن میخوام بزنم به اسمت میخواست ...

کاره سختیه من اصلا این یه مورد بلد نیستم ولی اگه فامیل کسی این کارو کرده مثال بزن بگو فلانی این کارو کرده و دنیا بالا پایین داره فردا چیزیت بشه بچه ها منو بیخونه نکنن یا بگو منو تو نداره یا خیلی کلاس داره این کار برا زن 

من نه منم نه من منم😎
برات اامشب حدیث کسا میخونم بجای صلوات گلم ان شالله خدا نطر کنه بهت 

قربون دل مهربونت😍ممنون دوست خوبم لطف میکنی😘خیلی ساله منتظرم😢

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘

موندم بگم نگم  اگه نگم یجور ادیت میشم اگه خودش نگه بهم اگرم بگم و نکنه که واویلا میکنم یه هفته کوفتش میشه دست خودم نیست دیگه دوست ندارم ن بشنوم

کاره سختیه من اصلا این یه مورد بلد نیستم ولی اگه فامیل کسی این کارو کرده مثال بزن بگو فلانی این کارو ...

😂😂😂😂اره واقعا خواهرش دومادشون زد به اسمش  از خونه چدریم طلا اینا با خودش هیچی نبرده بود من با خودم کلی طلاهای دختریمو ۲۰ تومن پول اوردم باید بزنه دیگه میگه ماشین ولی ماشین چیه خونه بهتره الان بگم از دومادتون یاد بگیر اگه گفت ن  نمیدونم چجوری شوهر هارو نرم کردن که خانوادگی زرنگن😂

همیشه خواهر شوهر خوشبخت تره چرا🥴

نپیدونم والا بخدا شانس بلدن زرنگن مادرشوهرم سیاستش خوبه یاد داده مامان منکه الان از خوده منم ساده تره بیچاره