2777
2789
عنوان

هدیه چی بخرم؟

66 بازدید | 7 پست

سال نود و چهار ابجیم 100تومن پول هدیه داد برای تولد دخترم. من براش چی ببرم؟ بچش دنیا اومد و پسره

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

در حد توان الانتون براش بخر. به هر حال الان وضع همه بدتر شده، اگر نمی تونی چیز عالی بگیری حتما درک می کنه بعدا جبران کن

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در حد توان الانتون براش بخر. به هر حال الان وضع همه بدتر شده، اگر نمی تونی چیز عالی بگیری حتما درک م ...

مثلا چی؟ 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
مثلا چی؟ 

از مادرش بپرس به نظرم، تو سیسمونیش چی کم داره؟ بگو چندتا گزینه با قیمتای مختلف بگه بینشون انتخاب کنی. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
از مادرش بپرس به نظرم، تو سیسمونیش چی کم داره؟ بگو چندتا گزینه با قیمتای مختلف بگه بینشون انتخاب کنی ...

خیلی چیزا کم داره. در حدلباس و چیزای صرورب خریده