2777
2789

گلدان

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم اینور اونورش یه چیز ریزتر میزاشتم

مث  دو ساعت شنی کوچولو و یا دو تا مجسمه فلزی ظریف

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

الان‌ یه تابلو خوشگل‌ و شمع‌ خوشگل و گلدان‌ و یا یه آباژو شیک جدید هست که میگذارن

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

من از این برنجی ها خریدم دخترای رقاص

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
الان‌ یه تابلو خوشگل‌ و شمع‌ خوشگل و گلدان‌ و یا یه آباژو شیک جدید هست که میگذارن

رو میز تلویزیون؟؟؟🙄

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
من بودم اینور اونورش یه چیز ریزتر میزاشتم مث  دو ساعت شنی کوچولو و یا دو تا مجسمه فلزی ظریف

منم دنبال یک چیز ظریفم فانوسم کوچیکه اونقدر جاگیر و بزرگ و ضمخت نیست جای گوزنا هم دستگاه قراره بیاد فقط میخوام یک چیز ظریف و قشنگ جای قفسه باشه چون دوستان میگن همه رو بردار خیلی زشت میشه اگه هیچی رو میز نباشه

رو میز تلویزیون؟؟؟🙄

بله عزیزم‌ 

ندیدی

بله عزیزم‌  ندیدی

نه والا

آباژور رو میز تلویزیون؟

نه والا آباژور رو میز تلویزیون؟

مدل ها رو ببین‌ البته همه رو با هم‌ نباید بگذاره‌ ، خلوت‌تر باشه ولی چیز های تک و خاص