2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

392 بازدید | 30 پست

بچه ها شما اگه شوهرتون خواهرشو دوس داشته باشه و خواهرش همش بهتون بی احترامی کنه شوهرتون هی گیر بده بریم خونه خواهرمو شوهرتون بهش پول بده و تا شوهرتون راجب یه موصوعی صحبت میکنه اسم خواهرشو بیاره ولی خواهرش اصلا با شما خوب تباشه چطوری با شوهرتون و خواهر شوهرتون رفتار میکنید?البته به شوهرتونم که میگین میگه اره مثل گاو رفتار میکنه ولی باز میچسبه به خواهرشو این کارو میکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم شرایطتم اینجوری بود اینقد دعوا داه داختم الان ت..م نمیکنه اسمشو بزاره و حتی اونم‌ب خودش اجازه نمیده ببشتر از حدش حرف بزنه

میشه واسه سلامتی مامانو بابام ی صلوات بفرستین❤
متاسفانه اینطور مردی دیدم ولی بازم زنشو فروخته به خواهرش .من بودم نمیتونستم خواهرشو تحمل کنم و قطع م ...

به زور میخواد منو بچسبونه به خواهرش واقعا به غرور شخصیتم بر میخوره اون بی محلی میکنه و تیکه میندازه حتی زنگ نمیزنه موندم چطوری باهاشون رفتار کنم 

عزیزم با سیاست و کاملن نامحسوس حساب خاهرشوهرتو برس کلن کاری ب شوهرت نداشته باش..اینمواردو زیاد دیدم همسر خودم یکیش بود هیچوقت حرف منو قبول نمیکرد تا ب چشم خودش دید خاهرش چ آدمیه ..الان سلامم نمیکنه بهش

چشمان تو آفریقاست.. 
به زور میخواد منو بچسبونه به خواهرش واقعا به غرور شخصیتم بر میخوره اون بی محلی میکنه و تیکه میندازه ...

فقط باید سیاست داشته باشی اصلا با دعوا و اینا نمیشه کاری کرد چون متوجه نمیشه و خواهرشو خیلی قبول داره

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
همچین موردی داشتم و خداروشکر قطع رابطه کردیم واضح جلوی همه بد من و شوهرمو میگفت اوایل همسرم میزد به ...

من میخوام قطع رابطه کنم شوهرم ول کن نیست خواهرشم فقط برا پول بهش زنگ میزنه احترامشم نمیگیره ولی این ول کن نیست از این بیشتر زورم میگیره تا تیکه ها خواهرش

عزیزم با سیاست و کاملن نامحسوس حساب خاهرشوهرتو برس کلن کاری ب شوهرت نداشته باش..اینمواردو زیاد دیدم ...

این قبول میکنه خواهرش اینطوری ولی مثلا الان میگه اره رفتارش بده بعد یکساعت بعد یه جریانیو تعریف میکنه اسم خواهرشو دویست بار توش میاره🤦‍♀️بعد همش بهش پول میده لباس برا بچه اش میخره