2777
2789
عنوان

لذت دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 25 پست
بهترين مركب مازاراتيه نه اسب كه اونم از اهن و فولاد و تكنولوژيه بقيع چيزهاي خوب دنيا هم همينطور

زمان امام زمان تمام ماشین ها میشه از کار میفته و دوبارهمرکب میشه همون اسب

زمان امام زمان تمام ماشین ها میشه از کار میفته و دوبارهمرکب میشه همون اسب

فعلا كه ما تو اين دورانيم نه زمان امام زمان اين حديث هم فكر كنم براي تمام دورانها بود نگفته دوره اخرالزمان كه بعد تا عطر برندهايي مثل چنل واينا هست كي دنبال مشك ميره شايداين حديث مال همون دوران كاربرد داشته اما الان نه لذيذترين خوراك عسله نه بهترين مركب اسب نه مشك خوشبوترينه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی معنی بود خاک چی چیش نجسه خون اهو چی چیش نجسه  خیلی اغراق بود  عشل هم کثیف نی مگسم نیس ...

خاک به خاطر ادرار همه حیوان ها و انسان ها نجسه 

خون هم که همه میدونن نجسه

عسل رو هم از دهن کثیف یک حیوان درست میشه منظور از مگس همون زنبوره

اندام جنسی هم زشت و شرم اوره وگرنه همه پیش چشم میزاشتن نه اینکه پنهان کنن

اي كاش قفل ميكردين دوست عزيز ك بعضي ها توهين نكنن

ادم واقعا اذيت ميشه

مهدي جان بيا كه با آمدنت دنيا گلستاني ميشود باور نكردني ..... امام زمان آوردني است ...ما بايد به آن درجه از بلوغ برسيم كه آمادگي حضور امام را در بين خودمان داشته باشيم.....برخي نشسته اند كه بعد از آمدنش حركتي كنند..... عمده حركت قبل از آمدن حضرت صورت ميگيرد... براي فرج امام زمان صلوات بفرستيم
خاک به خاطر ادرار همه حیوان ها و انسان ها نجسه  خون هم که همه میدونن نجسه عسل رو هم از دهن کث ...

فبول ندارم 😕😕😕

میدونم نام کاربریم درستش گرگ بالان دیده هست لطفا اینقد ریپلای نکنین وقتی اسمو مینوشتم هر کاری کردم یادم نیومد فک کردم باران باید بنویسم 
چجوری قفل کنم بلد نیستم

برين داخل نيني سايت من تاپيك هاي ايجاد شده قفل كنين

مهدي جان بيا كه با آمدنت دنيا گلستاني ميشود باور نكردني ..... امام زمان آوردني است ...ما بايد به آن درجه از بلوغ برسيم كه آمادگي حضور امام را در بين خودمان داشته باشيم.....برخي نشسته اند كه بعد از آمدنش حركتي كنند..... عمده حركت قبل از آمدن حضرت صورت ميگيرد... براي فرج امام زمان صلوات بفرستيم
فبول ندارم 😕😕😕

اين بنده خدا هرچي گفتين جوابتونو درست دادن ولي شما بي منطق گفتين قبول ندارم

منم ۵ رو نفهمیدم

يني بي وفاترين و كشنده ترين حيوان اسبه ؟؟؟؟!!!!!

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              
فقط خوشتون میاد یه چیزی بگید مثل اونایی که توی روی امیر المونین نگاه میکردند و میگفتن ما قبولتون ند ...

حوصله بحث باهات رو نداشتم وگر ن دلیل دارم 

همون اول فهمیدم از این مذهبیای افراطی خرافاتی هستی نخواستم وقتمو حدر کنم و بااات بحث کنم

میدونم نام کاربریم درستش گرگ بالان دیده هست لطفا اینقد ریپلای نکنین وقتی اسمو مینوشتم هر کاری کردم یادم نیومد فک کردم باران باید بنویسم