2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیته پختن نمیخواد که له میشه خودش

وقتی درشت خوردکن برای ترشی یه جوش بده

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن
خانوما اگه لیته بندری بلدید اونم توضیح بدید؟

همه مواد ترشی معمولیه فقط فلفل زیاد

گوجه بگیر ابشو درآر همونجور که واسه رب درمیارن باسرکه قاطیش کنو بریز رو موادت

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن

ن عزیزم من بادمجونو تکه های بزرگ برش میزنم تو سرکه میپزم زردچوبه ام میزنم ک رنگش مث بازاریا بشه بعد تو خردکن له میکنم و سیرخام و هویج خامو رنده میکنم با یکم سرکه و سبزیجات معطرو سیاه دونه و نمک همه قاطی میکنم عالی میشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   ابرو_کمونیa  |  7 ساعت پیش
توسط   naziiiiiiiiiiiii6971  |  8 ساعت پیش