2777
2789
عنوان

باردارم

90 بازدید | 8 پست

یک هفته هست متوجه شدم باردارم می‌خوام برم دکتر باید قبلش برم سونو بعدش برم دکتر یا برگه فرمایش برای دکتر رفتن کافیه؟

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مبارک باشه اول برو دکتر اما سونوزودتر از هفته 7 نرو چون قلب زودتر تشکیل نمیشه باید دوباره بری

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡

خدا رو شکر عزیزم چند ماه اقدام کرده بودی؟

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
ماه دوم گرفت.... البته یه سقط هم داشتم

خدارو شکر گلم انشالله بسلامتی بغلش کنی.منم دعا کن ماه بعد مامان باشم مرسی اسمم فاطمه هست ❤️

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
خدارو شکر گلم انشالله بسلامتی بغلش کنی.منم دعا کن ماه بعد مامان باشم مرسی اسمم فاطمه هست ❤️

ایشالا مامان فاطمه میشی ماه بعد 😍

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***
ایشالا مامان فاطمه میشی ماه بعد 😍

مرسی از دعای قشنگت😭😘😘 تشکر عزیزم