2777
2789
وااااای نکنه دوقلو باردار شدی عزیزم؟    

والا هنوز دکتر نرفتم نمیدونم ولی تیترم روز چهلم پریود ۱۰۲۲۴ بود. به نظرم خیلی بالاس. گفتم ببینم کسی این تجربه رو داشته

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشيد شما تو يه پستي گفته بودي خيلي به شكمت ضربه خورده موقع بارداري منم اينجوريم خيلي نگرانم ميش ...

بله خداروشکر خوب بود. بچه توی کیسه آبه زیاد ضربه نمیخوره اگه ضربه شدید باشه دیگه کیسه آب پاره میشه خدایی نکرده

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
نه انشالا. خدا بزرگه

سلام عزیزم ببخشید شما چندماه بعد لنفو باردار شدی؟دکتر رقایی به من گفت تا یازده ماه تو بدن میمونه استرس دارم ک دیر باردار بشم اثرش تموم بشه.شما چند دوره سرم زدی؟

نه انشالا. خدا بزرگه

عزیزم اطرافتون نتیجه گرفتن ازای یوای تعیین جنسیت اخه من دنبال پسردارشدنم.خیلی میترسم بازدخترشه.اخه دوتادختردارم عزیزم سلامت باشن کافیه برام.گفتم ی پسرخدالطف کنه بده

دودرنگی 😍   وزن  هفته قبل۵۶ونیم     وزن فعلی۵۶ونیم             وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰
نه انشالا. خدا بزرگه

سلام عزیزم میشه لطفا منو راهنمایی کنی.من رفتم سقط بیست تا بیشتر بهم قرص دادن خونریزیم هم بند اومد ولی فقط یک تیکه سقط کردم و گفتن دهانه رحم باز نمیشه و بچه اون پشت گیر کرده.راستش من مشکل هورمونی هم داشتم و دیگه اجازه ادامه ندادم و ترخیص کردم خودمو.شرایطمو کامل گفتم که بدونی به چه دلیل.مشکل هورمونی خودمو ابنقدر سرش عذاب کشیدم هنوز از عواقب قدیم ده سال پیشم میکشم.برای همین میخوام کورتاژ آخرین راهم باشه و دارو گیاهی از باقی مانده جنین خودمو رها کنم.لطفا منو راهنمایی کن امروز مرخص شدم از فردا میخوام شروع کنم به تلاش