2777
2789
عنوان

چی میدونید؟🙏😓

131 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها دانشجوها خانما من رتبه کنکورم ۲۴۰۰۰ تجربی شد شما میدونید چه رشته ای میشه رفت توی فامیل یا آشناها میشناسید

من خیلی خیلی سرچ کردم ولی خواستم اینجا هم نظرات بدونم ممنون

انسانم آرزوست!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره 

اگه از نتیجه امسالت راضی نبودی..خب بشین یک سال دیگه بخون..من سال اول هیچی نخونده بودم 34هزار شدم..سال دوم با اینکه اخراش تنبلی کردم اما حدودا 20هزار تا رتبه ام اومد پایین تر ..و پیراپزشکی قبول شدم.

چه رشته ای هسی

من فناوری اطلاعات سلامت..از رشته ام راضیم.محیطش محیط اداری بیمارستانه..بالینی زیاد دوس نداشتم..ولی گفتم من تنبلی کردم..اگه از الان شروع کنی مطمئن باش بهترین رتبه رو میتونی بیاری یکی از دوستام هم سال دومش با هم خوندیم اون علوم ازمایشگاهی قبول شد

مگه کار هست براس

برای رشته من؟؟اره بابا..رشته ای که اشباع نشده رشته منه..چون توی قسمت های زیادی از بیمارستان لازم دارن مثلا حسابداری امار پذیرش بایگانی کدگذاری و ....امسال مشهد 44نفر نیروی طرحی میخواد کلا 8 نفر اسم نوشتن..اما علوم ازمایشگاهی یکم اشباعه..مثلا دوستم طرح مشهد نیاورد رفت سرخس..ولی خب اگه شما تلاش کنی و بخونی مطمئن باش بهترین رشته ها رو میاری