77nabaut مدیر استارتر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 4953 عنوان بچه ها بیاین لطفا 29 بازدید | 5 پست اگه یه فرد کرونایی بره حموم بعد ما هم از همون حموم استفاده کنیم کرونا میگیریم؟ دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ❤️ 1399/07/27 | 12:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 79087 منکه معتقدم از پوست منتقل نمیشه خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
77nabaut مدیر استارتر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 4953 منکه معتقدم از پوست منتقل نمیشه شما خدایی نکرده پیش اومده واستون؟ دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ❤️
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 79087 شما خدایی نکرده پیش اومده واستون؟ اره من تیرماه گرفتم رفتم خونه مامانم چون نگهداری بچه هام برام واقعا سخت بودمامانم هم گرفت از حمام دسشویی هم استفاده کردیمولی بابامو داداشم یا نگرفتن یا بی علامت بود خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
77nabaut مدیر استارتر عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 4953 اره من تیرماه گرفتم رفتم خونه مامانم چون نگهداری بچه هام برام واقعا سخت بود مامانم هم گرفت از حمام ... بابا و داداشتون هم از حموم دسشویی مشترک با شما استفاده کردن؟ دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ❤️
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 79087 بابا و داداشتون هم از حموم دسشویی مشترک با شما استفاده کردن؟ اره دیگه خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری