2777
2789
عنوان

چرا خواستگارم منو نپسندید😭😭بیاید بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 4199 بازدید | 90 پست

عزیزم اولا که میخواد تصمیم ازدواج بگیره یه هفته هم زمان زیادی نیست یکم صبر داشته باش 

دوما این که به حکمت و خواست خدا شک نکن اگه قرار باشه آیندت با این آقا باشه میاد 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی؟

با تعریفایی که کردی دختری نیستی که بمونی تو خونه

فقط اعتماد به نفس نداری!!!!!!

عشق شیرینه خیلی اما بخاطر فرار از رابطه پدر دختری که باب میلت نیست ازدواج نکن

اعتماد به نفس نداری صبر هم همینطور 

انشالله که کسی بیاد همراه و همسرت بشه که روزی صدبار خدا را شکر کنی بخاطر عشقی که نصیبت کرده

ضمنا طرف خوب فکراشو بکنه بعد بیاد خیلی بهتره تا بیاد بعد فکراشو بکنه

یک هفته ک چیزی نیست

صبر کن دیده شده بعد یک ماه زنگ زدن خیلی هم خوششون اومده

ولی اگر زنگ هم نزدن حرفایی ک ب پسره زدین رو دوره کن . شایدم خانوادش خوشش نیومده اصلا ربطی به پسره نداشته

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

بابا این خواستگارا یه سریاشون میخوان چن تا جا رو بگردن قشنگ همه دخترا رو وارسی کنن ببینن کدوم دختر میرسه فینال😒😒

ذهنتو درگیرشون نکن

ایشالا با یه نفر که لایقته ازدواج می کنی

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗

برا منم پیش اومده با اینکه همه چی تمومم اما برام مهم نبوده تازه بعد که یه تحقبق کوچیک میکردیم میفهمیدیم یه جاش میلنگه میگفتم.همون بهتر که رفتن میدونستن ما قبول نمیکردیم دمشون گذاشتن رو کولشون و رفتن تازه خداهم شکر میکردم

با تعریفایی که کردی دختری نیستی که بمونی تو خونه فقط اعتماد به نفس نداری!!!!!! عشق شیرینه خیلی اما ...

ممنونم عزیزم دقیقا👌  

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱

من خواستگارام فرداش زنگ میزدن و من نمیپسندیدمشون برن گم شن بابا 

یه هفته زمانی هم نیست ها صبر کن اگه هم نیومدن فرپدای سرت حتما خدا بهترشو قراره سر راهت قرار بده

باید اعتراف کنم از تمام اشک ها و شکایت همین که مادرم میخندد من خوشبختم💚😊

اسی ... بین اینو می گم شاید فکر کنی الکی می گم اما ... اون پسر شرایطش عالی بوده ... اما شما شرایطت فوق العاده اس یعنی از عالی هم اون ور تره ... شاید حس کرده در حد تو نیست و سطحش پایین تره عقب کشیده ... منم از این خواستگارا زیاد داشتم .

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

اسی ... بین اینو می گم شاید فکر کنی الکی می گم اما ... اون پسر شرایطش عالی بوده ... اما شما شرایطت ف ...

خداکنه همینطور فکر کنه

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱