2777
2789

من فروشنده ام 🌹

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۶۰میل۱۸۰تومن

برای ریزش مو و رویش جدید موها

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
طریقه مصرف و دفعاتش رو به من میگی؟

روغن ارگان وقتی از حمام بیرون میای باید بزنی به موهات قبل از سشوار کشیدن من الان دارم یکماه مصرف میکنم ریزش مو شدید داشتم کمکم کرد وموهام زبر شده بود مهرارگان نرمش کرد حتی موهام پرحجم هم کرد خیلی خوبع 

آرگان ما 30 سی سی شو 55هزار میدیم چون بدون واسطه هست و شرکتی نیست هم قیمتش مناسبه هم کیفیتش عالی

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

روغن ارگان وقتی از حمام بیرون میای باید بزنی به موهات قبل از سشوار کشیدن من الان دارم یکماه مصرف میک ...

به کف سر یا ساقه موها؟ منم موهام خیلی میریزه دیگه کلافه شدم

به کف سر یا ساقه موها؟ منم موهام خیلی میریزه دیگه کلافه شدم

عزیزم من اوضاع موهام داغون شده بوده که اصلا نمیشد نگاش کرد رفتم پیش دکتر خیلی کارش عالیه این روغن ارگان خودش بهم معرفی کرد با یه ماسک مو خارجی اینم عالی بود با دوتا قرص خارجی اینها کمتر از یکماه اثرش میبینی اینقدر خوب بود همه بهم میگمثن موهات چه پرحجم و بلند شده ریزشم خیلی بهتر شده