سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
عزیزم من بعد از اسیلو تونستم ده کیلو کم کنم به راحتی و بدون سختی خب خیلی راحت تره ولی عوارضم داره و باید حتما پیش دکتر کاربلدی بری. من دکتر شاهین جمیلی رو می دونم خیلی خوبه
من اسلیو معده کردم ، قبلا خیلی برام سخت بود لاغر کردن ، چاره ای جز این نداشتم . ولی حتما یه دکتر خیلی خوب برید که واستون دردسر نشه این عمل . دکتر من آرمان عصاره بود که واقعاا دستش درد نکنه
برای اسلیو معده خیلی دقت کنید تو انتخاب دکتر تون.... دکتر علیرضا فروتن دکتر شوهرم بود.. البته شوهرم برای ژنیکوماستی رفت ولی تو مطب من دیدم اونایی که اسلیو معده کرده بودن خیلی راضی بودن از عملشون خیلی هم لاغر شده بودن
من پیش دکتر جمیلی اسلیو کردم خیلی خیلی راضیم 50 کیلو کم کردم الانم داداشم رفته عمل کرده و بعد از 6 ماه 30 کیلو کم کرده. خیلی کارشون خوبه من به خیلی ها معرفی شون کردم.
وای دختر عموم عمل کرد وزنش برگشت اصلا نرو سمت عمل هزینه های خیلی هنگفتی میگیرن دختر عموم بعد اینکه وزنش برگشت پیج دکتر مرادی دوره شروع کرد و وزنش دیگ برنگشت شماره دکتر رو میزارم برات و ایدی پیج اینستا رو خواستی پیام بده بهش 09334947516
خواهرم آبان پارسال انجام داد ۱۱۸کیلو بود الان ۶۸ کیلوئه با قد ۱۷۰ محشررررر شده حتماااا انجام بده اما ...
وای دختر عموم عمل کرد وزنش برگشت اصلا نرو سمت عمل هزینه های خیلی هنگفتی میگیرن دختر عموم بعد اینکه وزنش برگشت پیج دکتر مرادی دوره شروع کرد و وزنش دیگ برنگشت شماره دکتر رو میزارم برات و ایدی پیج اینستا رو خواستی پیام بده بهش 09334947516