2821
2789
عنوان

اسلیو معده

496 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها کسی بوده عمل اسلیو معده انجام داده باشه و یا اطرافیانش انجام داده باشن ؟؟؟ دکتر خوب اصفهان معرفی میکنید؟؟؟

تو رو خدا کسایی که میخوان بگن رژیم و ورزش بهتره بله میدونم ولی اینجا صحبتش رو نکنند

خواهرم آبان پارسال انجام داد ۱۱۸کیلو بود الان ۶۸ کیلوئه با قد ۱۷۰ محشررررر شده حتماااا انجام بده اما پیش پزشک متخصص و حرفه ای

❤️وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس چون همیشه تو برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره.قربون مهربونیت برم خدا جونم❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اصفهان ؟؟؟ چقدر شد هزینه عملش؟؟؟ درد زیاد داشت؟

نه تهران پیش دکتر مهدی هاشم آقایی معرکس دردم اصلا خیلی زود روبراه شد

❤️وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس چون همیشه تو برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره.قربون مهربونیت برم خدا جونم❤️
چقدر هزینه اش شد؟ شماره یا پیج اینستاشونو دارین

دقیق اطلاع ندارم عزیزم چقدره هزینش ،  میتونی بهشون زنگ بزنی مشاوره بگیری راهنماییت میکنن
این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش
آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم تلفن:
۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰۳

عزیزم من بعد از اسیلو تونستم ده کیلو کم کنم به راحتی و بدون سختی خب خیلی راحت تره ولی عوارضم داره و باید حتما پیش دکتر کاربلدی بری. من دکتر شاهین جمیلی رو می دونم خیلی خوبه

من اسلیو معده کردم ، قبلا خیلی برام سخت بود لاغر کردن ، چاره ای جز این نداشتم . ولی حتما یه دکتر خیلی خوب برید که واستون دردسر نشه این عمل . دکتر من آرمان عصاره بود که واقعاا دستش درد نکنه 

https://drasare.com/

برای اسلیو معده خیلی دقت کنید تو انتخاب دکتر تون.... دکتر علیرضا فروتن دکتر شوهرم بود.. البته شوهرم برای ژنیکوماستی رفت ولی تو مطب من دیدم اونایی که اسلیو معده کرده بودن خیلی راضی بودن از عملشون خیلی هم لاغر شده بودن

وای دختر عموم عمل کرد وزنش برگشت اصلا نرو سمت عمل هزینه های خیلی هنگفتی میگیرن دختر عموم بعد اینکه وزنش برگشت پیج دکتر مرادی دوره شروع کرد و وزنش دیگ برنگشت  شماره دکتر رو میزارم برات و ایدی پیج اینستا رو خواستی پیام بده بهش   09334947516

@medilife2424

خواهرم آبان پارسال انجام داد ۱۱۸کیلو بود الان ۶۸ کیلوئه با قد ۱۷۰ محشررررر شده حتماااا انجام بده اما ...

وای دختر عموم عمل کرد وزنش برگشت اصلا نرو سمت عمل هزینه های خیلی هنگفتی میگیرن دختر عموم بعد اینکه وزنش برگشت پیج دکتر مرادی دوره شروع کرد و وزنش دیگ برنگشت  شماره دکتر رو میزارم برات و ایدی پیج اینستا رو خواستی پیام بده بهش   09334947516

@medilife2424

اصفهان ؟؟؟ چقدر شد هزینه عملش؟؟؟ درد زیاد داشت؟

@medilife2424

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز