۴ روز پیش سز کردم تا دیروز شیاف میذاشتم دو تا در ردز شیاف هایی که دکتر نوشته تموم شده دکتر میگه تحمل کن درد رو ولی واقعا نشستن و بلند شدن بدون شیاف نمیتونم چون دردش خیلی زیاده یکی باید بگیرتم خانم هایی که سز کردین تا چتد روز بعد عمل شیاف استفاده کردید و مشکلی براتون پیش نیومد؟
اوف منکه سزارینم عالی بود،دردش فقط فرداش بود که با شیاف کنترل شد،بعدشم که دیگه پسرم زردی گرفت بستری ...
خوش به حالت من جاری منم اینجوری بود من بدون کمک کسی نمیتونم بلند بشم همونم بلند میشم از درد نفسم بند میاد راه رفتن که دیکه بدتر وقتی شیاف میذارم بهترم ولی وقتی استفاده نمیکنم اصلا نمیتونم تحمل کنم 😔
من فقط فردای ترخیص استفاده کردم اونم یکی .واقعا دیگه درد نداشتم .البته در حد پریودی بود و قابل تحمل& ...
دراز کشیده درد زیادی ندارم ولی امان از روزی که بخوام بشینم یا راه برم اونم بدون کمک کسی نمیتونم بلند بشم ولی اگه شیاف بذارم خودم میتونم راه برم ولی اگه نذارم دردش اونقدر زیاده که نمیتونم تنهایی راه برم
بی حسی عزیزم،از این نظر میگم عالی بود که درد نداشتم،حتی یک هفته بعداز زایمانم خودم از مهمونا پذیرایی میکردم،البته س میکنم این درد نکشیدنم حقم بود چون قبلش ۱۶ ساعت درد طبیعی کشیدم ولی دهانه رحمم باز نشد و سز شدم
عادیه .زیاد شیاف نزن بزار بدنت با درد مقاومت کنه .مثلا از امروز ساعت های شیاف زدن و بیشتر کن .و اروم ...
از بعد عمل که مرخص شدم روزی دوتا تا دیروز استفاده کردم صبح و شب امروز هیچی استفاده نکردم یه بار بلند شدم راه برم مردم و زنده شدم دیگه تا عصر سعی میکنم تحمل کنم عصر میذارم یکی تا فردا نمیذارم