2789
عنوان

سزارین ...

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 24 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اوف منکه سزارینم عالی بود،دردش فقط فرداش بود که با شیاف کنترل شد،بعدشم که دیگه پسرم زردی گرفت بستری ...

خوش به حالت من جاری منم اینجوری بود من بدون کمک کسی نمیتونم بلند بشم همونم بلند میشم از درد نفسم بند میاد راه رفتن که دیکه بدتر وقتی شیاف میذارم بهترم ولی وقتی استفاده نمیکنم اصلا نمیتونم تحمل کنم 😔

من فقط فردای ترخیص استفاده کردم اونم یکی .واقعا دیگه درد نداشتم .البته در حد پریودی بود و قابل تحمل& ...

دراز کشیده درد زیادی ندارم ولی امان از روزی که بخوام بشینم یا راه برم اونم بدون کمک کسی نمیتونم بلند بشم ولی اگه شیاف بذارم خودم میتونم راه برم ولی اگه نذارم دردش اونقدر زیاده که نمیتونم تنهایی راه برم 

دراز کشیده درد زیادی ندارم ولی امان از روزی که بخوام بشینم یا راه برم اونم بدون کمک کسی نمیتونم بلند ...

عادیه .زیاد شیاف نزن بزار بدنت با درد مقاومت کنه .مثلا از امروز ساعت های شیاف زدن و بیشتر کن .و اروم اروم تعداد و کم کن .

چرا عالی بود ؟بیهوشی بودی یا بی حسی ؟

بی حسی عزیزم،از این نظر میگم عالی بود که درد نداشتم،حتی یک هفته بعداز زایمانم خودم از مهمونا پذیرایی میکردم،البته س میکنم این درد نکشیدنم حقم بود چون قبلش ۱۶ ساعت درد طبیعی کشیدم ولی دهانه رحمم باز نشد و سز شدم

عادیه .زیاد شیاف نزن بزار بدنت با درد مقاومت کنه .مثلا از امروز ساعت های شیاف زدن و بیشتر کن .و اروم ...

از بعد عمل که مرخص شدم روزی دوتا تا دیروز استفاده کردم صبح و شب امروز هیچی استفاده نکردم یه بار بلند شدم راه برم مردم و زنده شدم دیگه تا عصر سعی میکنم تحمل کنم عصر میذارم یکی تا فردا نمیذارم‌

خوش به حالت من جاری منم اینجوری بود من بدون کمک کسی نمیتونم بلند بشم همونم بلند میشم از درد نفسم بند ...

چرا خوب سزارین منم عالی بود بخیه مم جذبی بود زود جوش خورد ۷ روز دیگه پاشدم 

در اقیانوس قلبم تو تنها شناگری ❤🏊‍♂️
چرا خوب سزارین منم عالی بود بخیه مم جذبی بود زود جوش خورد ۷ روز دیگه پاشدم 

مال من کشیدنیه الان از دیشب شیاف نذاشتم الان که دراز کشیدم درد دارم ولی قابل تحمله ولی وای به روزی که پاشم بشینم میمرم شانس نداشتم بدون درد باشم