2777
2789
عنوان

جاری

163 بازدید | 16 پست

بچه ها یه جاری دارم اگه بد باشه خیلی بد میشه خوب هم باشه خیلی خوبی میکنه 

من که اول ازدواجم نمیشناختمش با من هم از همون اول بد بود مثلا خورشت رو از جلو من برمیداشت به من نمیداد منم خیلی خوبی کردم بهش تا خوب شه اما ته دلم خوشم نمیاد ازش 

اما همش رشوه میخاد تا خوب بمونه 

من چکار کنم برا هممون اینجوریه خیلی پررو هست یهو دیدی گفت سرکه داری برو برا منم بیار یا چیزای دیگه

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خودتو تغییر میدی براش هرجور که هستی باش میخواد باشه میخواد نباشه مهم نباشه برات والا من ازخدامه جاریمو نبینم اصلا

خدایا من طاقت انتظار ندارم منو اینجوری امتحان نکن من نی نی میخوام دامنو سبز کن😕

بهش رو نده چرا تو محبت کنی او خودشو بگیره مگه کیه عیییین خودش رفتار کن. منم اوایل ازدواج خیلی رو دادم به جاریام ولی حالا عین خودشون رفتار میکنم خوبی کنن خوبی میبینن کم محلی کنن هم کم محلی میبینن

اخه همه باهاش خوب هستن همه مواظبن اون باهاشون خوب باشه انگار استعفرالله پیامبره

سرشار از اعتماد به نفس  جریان برات تعریف کنه دروغکی

باورت شه 

مگه محتاجشی که باید فلان کارو بکنی یا نکنی

ولش کن محلش نزار بزار با افکار خودش خوش باشه

جاریت نرمال نیس 

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم

حال داریا.جاری منم خیلی ببخشید خودشو همش چس میکرد که من برم بیفتم دنبالش.من دو سه بار باهاش حرف زدم و ادم حسابش کردم دیدم بدتر فک کرد بهش احتیاج دارم.منم دیگه آدم حسابش نکردم.اینجور آدما به چه دردت میخورن که میخوای رشوه بدی باهات خوب باشه؟هر چی دورتر بهتر

مگه میشه؟خورشت رو از جلو شما برمیداره؟؟؟ اینا انسان نیستن؟!تربیت نشدن؟

من نمیدونستم بعضی آدما چقد میتونن بی تربیت و داغون‌باشن تا اینکه با جاریم و خانواده ش آشنا شدم😂😂

مگه میشه؟خورشت رو از جلو شما برمیداره؟؟؟ اینا انسان نیستن؟!تربیت نشدن؟

اره بخدا خونه مادرشوهرم بودیم یهو با عصبانیت تمام اومد خورشت منو برداشت میخاست یه چیزی بگم جلو شوهرش گارد میومد برام 

تا شوهرم از راه رسید مثل بادکنک بادش خابید 

اره بخدا خونه مادرشوهرم بودیم یهو با عصبانیت تمام اومد خورشت منو برداشت میخاست یه چیزی بگم جلو شوهرش ...

اخه بپاش بلند نشده بودم مثل خودش که بپای من بلند نمیشه برا همین ناراحت بود