2821
2789
عنوان

اینستا

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 42 پست
میبینه اکرنتش روشن باشه روبالای صفحش اسمت میره ولی وقتی بیادتواینستا اسمت بالانمیاد مگراینک بالای صف ...

ای بابا شانسه منه که انلاین بوده

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ن باو نمیبینن اصن چون زود لغو درخواست زدی

اره بابا سریع زدم لعنتی دستم خوردا.

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

راسی من ی سوال دارم🤔 میگما من ی تاپیک زدم میخام پاک شه بنظرتون از ۱۱نفر ب بالا گزارش بزنن اونوق او ...

اره فک کنم کدومه بگو گزارش بزنم

اگر انلاین و زرنگ باشه میبینه،اگر بعدا ان شه نمیبینه

ب حق این شب عزیز انشاللع زرنگ نیس😬😁

خوبه پ نگران نباش

خداکنه ندیده باشه خیلی ضایع اس اه اه