2777
2789
عنوان

من سوئد زندگی میکنم

5266 بازدید | 103 پست

مردم اینجا مثل ایرانیها نیستن.مردم حروم خور و بی عاطفه ای هستن مثلا حرف بزنی میگن برو درتو بذار .یا ملیونرشون پول مامانمو که بیوه و بدبخت بود خورد معلمشون تو مدرسه بهم تجاوز کرد.همه مردم اینجا بمون تف میندازن .حیواناتی هستن که فقط میرن تو فروشگاه چرخ خریدشونو مثل گاو پر کنن.برادر و خواهر مامانم که اینجان خونشو بالا کشیدن.اخه اینجا مردم بی عاطفه و خودخواهن جز ......خودشون به چیزی نمی اندیشن.تو رو خدا قدر ایران و مردم خوبشو بدونید.ما که از مردم سوید جز بدی ندیدیم .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منکه بااین اوضاع ایران همون سوعدو ترجیح میدم😩پس اینجا خوبه تو نونوایی بخاطر ده تا نون شیش تومنی دعوا میشه چون طرف پولشو ندارن برو خدا روشکر کن

کاربر قدیمیم ولی تعلیق شدم😐😐
نه بابا دیگه همه جای ایران که اینجوری نیست.

چی بگم والا ما که اوضاعمون خوبه خداروشکر دلم به حال مردم میسوزه دکتر میری مردم ناله میکنن  سوپری میری از قیمتا که با روز قبل متفاوته شکایت دارن کلا اوضاع نابه سامانه خدا خودش بهمون رحم کنه

کاربر قدیمیم ولی تعلیق شدم😐😐